FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης- ΑΠΣ Πάτραι 2-1: Με το δεξί ο Αίας

Ημερομηνία: 14-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με παίκτη λιγότερο από το 65΄ κράτησε το υπέρ του σκορ, στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής επικρατώντας 2-1 του ΑΠΣ Πάτραι, χθες, παρουσία 250 περίπου φιλάθλων στο γήπεδο της Γαστούνης. Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου ήταν καλή για 65 λεπτά, μέχρι την αποβολή του Κάρδαρη και από κει και πέρα με καλή ανασταλτική λειτουργία κράτησε το υπέρ της  σκορ και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο Αίας μπήκε δυνατά και στο 15΄ άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ του Σταθάτου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Το Πάτραι όμως ισοφάρισε μετά από έξι λεπτά. Ο Θ. Βλασσόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Βατσή και το εκτέλεσε εύστοχα ο Σαμπανέι κάνοντας το 1-1.

Στο 37΄ ο Αίας πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Από σέντρα του Ριτσούλι, ο Πυρρής με κεφαλιά έκανε το 2-1. Μάλιστα δύο λεπτά μετά, ξανά από σέντρα του Ριτσούλι, ο Μέντες έπιασε «ψαλιδάκι» άουτ. Το ημίχρονο τελείωσε 2-1 και στις αρχές του β΄ μέρος η πατρινή ομάδα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Φούφουλα.

Στο 65΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κάρδαρης, δεχόμενος δύο κάρτες μέσα σε τρία λεπτά, η πρώτη για καθυστέρηση και η δεύτερη για μαρκάρισμα, η οποία ήταν αυστηρή. Από κει και πέρα το Πάτραι πίεσε και ο Αίας έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 77΄ ο Κουλούρης σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Βορύλλας έδιωξε δύσκολα.

Στο 81΄ ο Σταθάτος βγήκε στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή αλλά τον πρόλαβε  ο Βορύλλας. Στο 90΄ το Πάτραι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Φούφουλας έκανε προβολή στο πρώτο δοκάρι ύστερα από σέντρα και ο Ρίλντι έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή της εστίας σε κόρνερ.

Αίας: Κουτρουμπής, Βράπι, Κάρδαρης, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Μέντες (70΄ Κουλούρης), Φερεκίδης (75΄ Τριανταφυλλόπουλος), Σταθάτος, Ριτσούλι, Πυρρής (85΄ Καράγιωργας).

Πάτραι: Βορύλλας, Β. Γερογιάννης, Καλαμπόκας (46΄ Θεοφάνης), Φούφουλας, Σούλης, Ν. Βλασσόπουλος (87΄ Σ. Γερογιάννης), Μαστραντωνάκης, Θ. Βλασσόπουλος (71΄ Κυβελίδης), Σαμπανέι, Στανής (63΄ Σταυρόπουλος), Σουγλέρης (46΄ Ζελενίτσας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος