FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Αποχωρεί ο Βασιλικόπουλος-Νέο φιλικό την Τετάρτη με Καλό Νερό

Ημερομηνία: 13-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας ηττήθηκε 2-0 από την Εθνική Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας, το Σάββατο στο γήπεδο της Γαστούνης, σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Αρχ. Ολυμπίας. Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες και πέναλτι στο 74΄.

Ο Αίας ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς τον Βασιλικόπουλο (μπήκε αλλαγή στο β΄ μέρος), ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αμαλιάδα, ενώ απών ήταν και ο Αχαιός γκολκίπερ Δημήτρης Μούζος, που δεν συνεχίζει στον Αίαντα. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό, ξανά εντός έδρας, κόντρα στην Καλό Νερό, μια δυνατή ομάδα της Α΄ Μεσσηνίας.

Το παιχνίδι

Η Εθνική Ενόπλων μπήκε καλύτερα στο ματς και σκόραρε στο 13΄ με τον Τριφιάτη ύστερα από αντεπίθεση και ασίστ του Πετριτάι. Στο 20΄ ο Βατουσιάδης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και ο Αίας από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, πίεσε και είχε χαμένες ευκαιρίες με τον Ρίλντι στο 22΄ (δύο σουτ κόντραραν σε σώματα), τον Σταθάτο στο 32΄ (σουτ μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ) και Ρούνη στο 37΄ (πλάσαρε σε τετ-α-τετ πάνω στον τερματοφύλακα). Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄ ο Καράμπελας δεν βρήκε δίχτυα ούτε αυτός σε τετ-α-τετ (απέκρουσε ο εξαιρετικός Τσιώσης).

Και στο 64΄ έγινε το 0-2 με σουτ έξω από την περιοχή του Γκουγκούλη (δοκάρι και γκολ).

Στο 74΄ ο Πορτογάλος Τιερί Κορέια Φονσέκα, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τον Αίαντα ήταν πολύ καλός, κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Δούλος, αλλά απέκρουσε ο Τσιώσης. Αμέσως μετά, κεφαλιά του Ντρέου έδιωξαν προ της γραμμής οι αμυντικοί της Εθνικής!

Αίας: Μπακάλης, Βατσής (46΄ Βασιλικόπουλος), Ρίλντι, Στανής (80΄ Μαργαρίτης), Βράπι (80΄ Ζωγόπουλος), Τσακοπιάκος, Ρούνης (65΄ Γιαννακόπουλος) Φονσέκα (75΄ Κρίγκος), Σταθάτος (65΄ Δουλαβέρης) Καράμπελας (70΄ Ντρέου).

Εθνική Ενόπλων: Τσιώσης, Γιαταγανάκης, Καρέλης, Πετριτάι, Σαντίκου, Βατουσιάδης, Οικονομόπουλος, Μπούζας, Τριανταφύλλου, Τριφιάτης, Καζάκος. Αγωνίστηκαν και οι Κυπραίος, Μπαλατσούρας, Λαχανάς, Δίκης.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος