FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ανέλαβε την ευθύνη ο Γαβριλόπουλος

Ημερομηνία: 25-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στα Βραχνέικα, ηττήθηκε με 3-0 από τον Διαγόρα και ο τεχνικός Αλέξης Γαβριλόπουλος ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, τονίζοντας πως δεν έχει διαχειριστεί σωστά κάποια θέματα στην λειτουργία της ομάδας.

Ο 41χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το ματς: «Δεν ήταν μια απλή ήττα, ήταν διασυρμός. Πραγματικά μας άξιζε, δεν παρουσιάσαμε τίποτα παραπάνω από αυτό που μας λέει το σκορ. Ενδεχομένως το σκορ θα μπορούσε να είναι και λίγο μεγαλύτερο. Υπάρχει κατά τη γνώμη μου μια πεντακάθαρη φάση πέναλτι, που δεν επηρεάζει καθόλου το αποτέλεσμα και δε νομίζω να άλλαζε και κάτι, αν εκεί, νομίζω, γινόταν το 2-1. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο, μείναμε στη Γαστούνη. Χάσαμε κατά κράτος, πρώτα απ’ όλα στη δύναμη, ας είναι αυτός που είναι ο αγωνιστικός χώρος, τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Το πλαστικό γήπεδο είναι το όπλο αυτή της ομάδας, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα παραπάνω, το σκορ αντικατοπτρίζει 100% την εικόνα του αγώνα. Και επειδή ξέρω λίγα πράγματα παραπάνω για το τι γίνεται στα θέματα λειτουργίας της ομάδας, καθαρά υπεύθυνος γι’ αυτή την ήττα είμαι εγώ και το λέω ειλικρινά, δεν το λέω για να χαϊδέψω αυτιά, ούτε για τους παίκτες μου. Είναι πολλά θέματα που δεν τα έχω διαχειριστεί σωστά. Δεν με ενοχλεί το σκορ… Κέρδισε η καλύτερη ομάδα, η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ, που ήταν πιο δυνατή, που είχε διάθεση και τρέξιμο. Εμείς ήμασταν μια ομάδα που ήρθε να βγάλει μια υποχρέωση, παρουσιαστήκαμε σαν να έχουμε χάσει το τρένο της παραμονής ή έχουμε παραμείνει και είμαστε αδιάφοροι στο ματς. Αυτή την εικόνα παρουσιάσαμε. Και αυτό είναι που με προβληματίζει. Με προβληματίζει στο θέμα της διαχείρισης που έχω κάνει σε πολλούς τομείς και η ομάδα δεν έχει κίνητρο. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη αυτή. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Χάνεις, πας να κερδίσεις με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, είτε παίζεις μέσα είτε έξω ή τουλάχιστον να μην χάσεις. Πρέπει όμως να έχεις μια διαχείριση στο παιχνίδι που να δείχνει ότι έχεις κάποιο στόχο. Μπαίνω μέσα, παίζω δυνατά για να μη χάσω τουλάχιστον ή είμαι ποιοτικός και παίζω για να κερδίσω. Εμείς δεν κάναμε τίποτα απ’ όλα αυτά. Άρα κάτι λάθος γίνεται από την πλευρά μου, διότι εγώ έχω μάθει να κατηγορώ πρώτα τον εαυτό μου. Τώρα, για το αν θα υπάρξει αντίδραση, πρέπει να το συζητήσουμε με ηρεμία για να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε. Διότι είναι κρίμα να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο».

Την Κυριακή ο Αίας φιλοξενεί τον Ναυπακτιακό, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής, χωρίς τον Νίκο Καράμπελα, που υπέστη βαρύ διάστρεμμα στα Βραχνέικα.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος