FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ανακοινώνει τον αντί-Λαδά

Ημερομηνία: 04-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ταλαντούχος Πυργιώτης γκολκίπερ, Γιώργος Λαδάς, έχει συμφωνήσει με την Καλαμάτα και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 (απομένουν οι υπογραφές) και ο Αίας εντός των ημερών θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του. Ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με Ηλείο τερματοφύλακα που αναμένεται να αναλάβει την υπεράσπιση της εστίας του Αίαντα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Πέρα από τερματοφύλακα, ο Αίας θα αποκτήσει δυο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές για να σκοράρει πιο εύκολα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ενώ ίσως αποκτηθεί κι ένας ακόμα αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής. Ο Αίας με υπομονή ψάχνει τους παίκτες εκείνους που θα τον ενισχύσουν ουσιαστικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος και έχει όλο το χρόνο μπροστά του να προβεί στις κατάλληλες προσθήκες (η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31 Ιανουαρίου).

Εξάλλου, χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό, αλλά στην ομάδα υπάρχουν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού. Μάλιστα, λόγω της έξαρσης της πανδημίας, είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί η 13η αγωνιστική, την προσεχή Κυριακή (τελευταία του α΄ γύρου), όπου ο Αίας υποδέχεται τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος