FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Φιλικό με Αλφειό την Κυριακή-Λ.Κάρδαρης:”Κανένα θέμα με Ριτσούλι”

Ημερομηνία: 15-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη Γαστούνη, στις 4.30μ.μ. η έναρξη- Λ. Κάρδαρης «Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ριτσούλι»


Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Αίας Γαστούνης περιμένει τις εξελίξεις της Γ΄ Εθνικής, την σημερινή κλήρωση αν δεν αναβληθεί εκ νέου και την απόφαση της Ε.Π.Ο. για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η κωλυσιεργία που υπάρχει και οι συνεχείς αναβολές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, έχουν επιφέρει προβληματισμό στην ομάδα καθώς έχει κλείσει δύο μήνες προετοιμασίας και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά το πότε οι ποδοσφαιριστές θα ριχτούν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος. Μέχρι τότε, ο «Άγιαξ» δεν έχει παρά να συνεχίσει να δίνει φιλικά ματς προκειμένου να διατηρηθεί σε αγωνιστική εγρήγορση και σε ρυθμό αγώνα. Μεθαύριο Κυριακή, η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου θα φιλοξενήσει στη Γαστούνη τον Αλφειό Επιταλίου του Κώστα Μπακάλη, μια ομάδα από τις δυνατές της Α1 DUOMO-MONK. Σε αυτό το παιχνίδι (ώρα έναρξης 4.30μ.μ.), δεν θα αγωνιστεί ο Πορτογάλος Τιερί Φονσέκα, που βρίσκεται από προχθές στο Λουξεμβούργο για οικογενειακό του θέμα και αναμένεται να επιστρέψει τη Δευτέρα. Νίκος Δούλος και Γιώργος Γιαννακόπουλος που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών είναι καλά και στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Όπως και ο αρχηγός, Γιώργος Σταθάτος, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Το θέμα Ριτσούλι

Όσο για το θέμα του Αφρο-ιταλού, Ζοάο Ριτσούλι, στον Αίαντα υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη αποχώρησης του 22χρονου εξτρέμ, καθώς είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει μεσοεπιθετικά με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Ο Ριτσούλι δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις και με το πέρασμα του χρόνου, που θα προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στην ελληνική πραγματικότητα, αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερος. Άλλωστε, ο Αίας έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές, προκειμένου να έχει επιλογές στο ρόστερ και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις 24 αγωνιστικές που θα γίνουν συνολικά.

O τεχνικός διευθυντής του Αίαντα, Λάμπης Κάρδαρης, τόνισε χαρακτηριστικά χθες στην «Πρωινή»: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα να αποχωρήσει ο Ριτσούλι από την ομάδα. Είναι διαδικαστικό το θέμα της έκδοσης του δελτίου του. Αυτά που λέγονται και γράφονται, μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι είναι ο προπονητής μας, Αλέξης Γαβριλόπουλος και εγώ. Κανένας άλλος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος