FOLLOW US: facebook twitter

Αίας -Διαβολίτσι 5-0: Άστραψε και βρόντηξε!

Ημερομηνία: 09-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εντυπωσιακή νίκη του «Άγιαξ» και… πλώρη για παραμονή

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Αίας Γαστούνης με αντιπάλους στα μέτρα του όχι μόνο παίρνει πολύτιμα τρίποντα αλλά πετυχαίνει και εντυπωσιακές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μετά το 3-0 επί του Πανηλειακού φιλοδώρησε χθες με 5 γκολ το Διαβολίτσι και έφτασε τους 17 βαθμούς, παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ένα αποτέλεσμα εμφατικό της δυναμικής του Αίαντα κόντρα σε ομάδες με τον ίδιο στόχο και άλλη μια πειστική εμφάνιση που προοιωνίζει την παραμονή στην Γ΄ Εθνική για άλλη μια σεζόν!

Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου πίεσε εξαρχής, σκόραρε στο 25΄ με τον Γιώργο Παπαχριστόπουλο που άνοιξε λογαριασμό για φέτος, έδιωξε το άγχος, πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 45΄ με τον αρχηγό της Γιώργο Σταθάτο και όλα έγιναν πιο απλά στο β΄ ημίχρονο, όπου πέτυχε άλλα τρία γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

3′: Σουτ του Τσιγαρίδη μέσα από την περιοχή, κόντρα στον Παπαχριστόπουλο η μπάλα και κόρνερ.
5′: Σουτ του Σταθάτου μέσα από την περιοχή, άουτ.
20′: Σέντρα-σουτ του Σταθάτου, λίγο άουτ.
25′: Κόρνερ του Σταθάτου, κεφαλιά του Παπαχριστόπουλου, η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας πριν διώξει ο Βασιλειάδης και 1-0.
32′: Σέντρα του Τσιγαρίδη από δεξιά, κεφαλιά του Μουλιάτου στο δοκάρι,
44΄: ωραίος συνδυασμός των παικτών του Αίαντα και σουτ του Σταθάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, 2-0.
50′: Κοντινό σουτ του Καράγιωργα στο οριζόντιο δοκάρι.
65′: Μεγάλη ευκαιρία του Αλεξανδρή να μειώσει, σουτ από πλεονεκτική θέση, άουτ.
70′: Δυνατό σουτ του Παπαχριστόπουλου από αριστερά μέσα στην περιοχή και 3-0.
86′: Κόρνερ του Σταθάτου, κεφαλιά του Τσιρίκου, 4-0.
90′: Σουτ του Ηλιόπουλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Βίλλιος
91΄: Προσποίηση και σουτ του Σταθάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, 5-0.

Καλύτεροι από τον Αίαντα οι επιθετικές αιχμές Σταθάτος και Παπαχριστόπουλος καθώς και οι Πυρρής, Τριανταφυλλόπουλος και Τσιρίκος χωρίς να υστερήσει κανείς.

Αίας: Βίλλιος, Χριστοφοράτος, Τριανταφυλλόπουλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Καράγιωργας (52′ Κάρδαρης), Τσιρίκος, Κουλούρης, Παπαχριστόπουλος (80′ Μουτσάι), Σταθάτος, Πυρρής (85′ Μαργαρίτης).
Διαβολίτσι: Βασιλειάδης, Σταματελόπουλος (65′ Ντέλης), Βελλής, Δημητρίου, Τσιμικλής (46′ Αλεξανδρής), Μπούνας (80′ Αρβανίτης), Στραβάκος (54′ Ορλάντο), Τσιγαρίδης (80′ Σάλα), Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Θώδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος