FOLLOW US: facebook twitter

Αίας -Αναγέννηση Άρτας 2-0: «Κάστρο» η Γαστούνη!

Ημερομηνία: 06-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκησε και την Αναγέννηση Άρτας και παρέμεινε στην 4η θέση

Ο Αίας Γαστούνης αξιοποίησε την έδρα του και στο τρίτο παιχνίδι που έδωσε στη Γαστούνη. Νίκησε χθες την Αναγέννηση Άρτας με 2-0 κι έφτασε τους 15 βαθμούς, έχοντας κερδίσει στο… κάστρο του, τον Διαγόρα, τον Παναιγιάλειο και την Αναγέννηση και έχοντας πάρει άκοπα το τρίποντο με τον Αμβρακικό (οι άλλοι τρεις βαθμοί είναι στη Ζάκυνθο με τον Εθνικό Σκουλικάδου). Με το χθεσινό τρίποντο, ο Αίας παρέμεινε στην 4η θέση και αύξησε την διαφορά στους 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, δείχνοντας την ποιότητα που έχει και φέτος ως ομάδα. Καθοριστική η εμφάνιση του γκολκίπερ Γιώργου Λαδά, που με το σκορ στο 1-0, στο 70΄, έπιασε πέναλτι και κράτησε ζωντανή την ομάδα του στο κυνήγι των τριών βαθμών.

Ο Αίας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 11 λεπτά είχε τρεις φάσεις για γκολ. Στο 6΄ σουτ του Σταθάτου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Μπακόλας και στο 10΄ από γύρισμα του Κατελούζου, ο Καράμπελας δεν πρόλαβε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό, σουτ του Σταθάτου πέρασε λίγο άουτ. Από τον 20΄ και μετά η Αναγέννηση έγινε πιο επιθετική. Στο 31΄ σουτ του Μπότσαρη απέκρουσε ο Λαδάς, ώσπου στο 36΄ ο Αίας ήταν αυτός που σκόραρε. Από μπαλιά του Δούλου στην πλάτη της άμυνας, ο αρχηγός Γιώργος Σταθάτος νίκησε τον Μπακόλα, γράφοντας το 1-0 και βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο της νίκης. Στο 40΄ ύστερα από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Αίαντα, ο Κατελούζος δεν πρόλαβε να πλασάρει και στο 42΄ στην τελευταία φάση του α΄ ημιχρόνου, ο Σκανδάλης είχε σουτ που μπλόκαρε σταθερά ο Λαδάς.

Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Φονσέκα είχε πλασέ από πλεονεκτική θέση άουτ , να κάνει το 2-0 και στο 70΄ η Αναγέννηση από το πουθενά κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Βατσή. Το εκτέλεσε ο Παπαρούνης, αλλά ο Λαδάς απέκρουσε, κρατώντας το 1-0. Στο 74΄ σουτ του Ριτσούλι, έδιωξε ο Μπακόλας και στο 90΄ ο Δούλος, ύστερα από κλέψιμο του Τσακοπιάκου, βγήκε απέναντι από τον Μπακόλα και πλάσαρε εύστοχα, σφραγίζοντας τη νίκη του Αίαντα (2-0). Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα και αυτή, με την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου να δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην κατηγορία και φέτος.

 

Αίας Γαστούνης: Λαδάς, Στανής (81΄ Μπουρδέκας), Κατελούζος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (72΄ Παπαχριστόπουλος), Δούλος, Βράπι, Καράμπελας (72΄ Ριτσούλι-90΄ Μαργαρίτης), Φονσέκα (81΄ Ρούνης).

Αναγέννηση Άρτας: Μπακόλας, Τσέλα, Κωστάκης (75΄ Μπόκος), Τσιλιγιάννης, Παπαρούνης, Γούλας, Ντε Μόρα (75΄Δ. Παπακίτσος), Μανιώτης, Α. Παπακίτσος (56΄ Δημητρέλλος) Σκανδάλης (81΄ Σχισμένος), Μπότσαρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος