FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-Αχέρων 0-1: Ανέτοιμος για τον Αχέροντα

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

«Φωνάζει» η ηλειακή ομάδα για χέρι-πέναλτι στο 78΄

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας, που όλη την εβδομάδα είχε πολλούς παίκτες με ίωση και αγωνίστηκε τελικά χωρίς τον Βασιλικόπουλο, έχασε χθες 1-0 στη Γαστούνη από τον Αχέροντα Καναλακίου, με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Βέρμπη στο 11ο λεπτό. Πλέον, ο «Άγιαξ» είναι τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και απομένουν τρεις αγωνιστικές, όπου θέλει μία ακόμα νίκη τουλάχιστον για να ανανεώσει την συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να παίξουν στην Βάρδα με τον υποβιβασμένο ΠΑΟΒ την προσεχή Κυριακή, στη συνέχεια υποδέχονται το Διαβολίτσι και την τελευταία αγωνιστική πάνε στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσουν τον Τηλυκράτη.


Το παιχνίδι

Ο Αίας έκανε το χειρότερό του φετινό εντός έδρας παιχνίδι, έχει όμως το ελαφρυντικό ότι λόγω ίωσης πολλών παικτών, η προετοιμασία κατά την διάρκεια της εβδομάδας δεν έγινε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ως εκ τούτου οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την φρεσκάδα άλλων αγώνων, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Βλάχου, ενώ είχαν προβλήματα και στα μετόπισθεν.
O Αχέρων Καναλακίου άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, όταν μετά από βολέ του τερματοφύλακα Βλάχου, η μπάλα έφτασε στον Βέρμπη, που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (φωτό).
Στο 31΄ από λάθος της άμυνας του Αχέροντα, ο Ριτσούλι από καλή θέση σούταρε και ο Βλάχος απέκρουσε σε κόρνερ, στην μοναδική μεγάλη φάση του Αίαντα στο ματς!
Στο 34΄ σουτ του Τσούτση από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό από σέντρα του Σδράβου κεφαλιά του Βέρμπη μπλόκαρε ο Καραμανλής
Στο 42΄, στην τελευταία καλή φάση του α΄ ημιχρόνου, από κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ρίλντι, που σούταρε ψηλά άουτ.
Στην επανάληψη ο Αίας είχε την ατυχία να χάσει τον Φονσέκα, που συγκρούστηκε με τον Παπαχριστόπουλο έσκισε τα χείλη του και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης. Στη θέση του πέρασε ο Καράμπελας αλλά και πάλι η ηλειακή ομάδα δεν απείλησε, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους. Στο 56΄ ο Σδράβος πλάσαρε άουτ σχεδόν σε κενή εστία και στο 62΄ σουτ του Βέρμπη μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ.
Στο 70΄ σουτ του Εμβραϊζόγλου από καλή θέση δεν βρήκε στόχο και στο 78΄ ο Αίας διαμαρτυρήθηκε για χέρι-πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Βαρτσάκης από την Λακωνία έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Αχέροντα να κρατά εύκολα το υπέρ του σκορ.


Αίας: Καραμανλής, Στανής (75΄ Ντρέου), Βράπι, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Παπαχριστόπουλος (63΄ Μπουρδέκας), Ριτσούλι, Φονσέκα (52΄ λ.τρ. Καράμπελας).

Αχέρων: Βλάχος, Παπανίκου, Βασιλειάδης, Θεοδωράκης, Γεωργίου (53΄ Εμβραΐζογλου), Ζδράβος, Πότσης (82΄ Κωσταμένας), Καπίας, Ζαχαριουδάκης, Βέρμπης (82΄ Ροβίνας), Τσούτσης (71΄ Νταντίδης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος