FOLLOW US: facebook twitter

Ηλεία: Αγωνία για 70 οικογένειες στον Μαρινόπουλo

Ημερομηνία: 01-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

marinopoulos-supermarket

Σήμερα συζητείται η αίτηση εξυγίανσης – «Παράθυρο» εξαγοράς από το Σκλαβενίτη

Μεγαλώνει η αγωνία των εργαζομένων σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος και στην Ηλεία, καθώς σήμερα αναμένεται να συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα συζητηθεί η προσωρινή διαταγή που αιτήθηκε η Μαρινόπουλος στο πλαίσιο διαδικασίας εξυγίανσης της. Στο νομό Ηλείας η εταιρία δραστηριοποιείται με τρία καταστήματα, δύο στον Πύργο και ένα στην Αμαλιάδα, που απασχολούν συνολικά περίπου 70 άτομα. Εβδομήντα οικογένειες που περιμένουν τις εξελίξεις που θα κρίνουν το οικονομικό τους μέλλον.

«Συμπάσχει» το ΔΝΤ…

Στην υπόθεση του Μαρινόπουλου συμπάσχει και το ΔΝΤ. Αυτή τη θέση εξέφρασε χθες ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΝΤ Τζέρι Ράις απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε κατά την διάρκεια του καθιερωμένου press briefing στην Ουάσιγκτον.

Ο κ. Ράις είπε ότι αυτό είναι που προσπαθούμε να αποτρέψουμε, δηλαδή να υπάρχει κόσμος που απολύεται, και γι᾽ αυτό -όπως πρόσθεσε- είναι αναγκαίο να υπάρχει ένα πρόγραμμα (ελληνικό μνημόνιο) που να λειτουργεί με πολιτικές που ανακουφίζουν. Η φράση του εκπροσώπου τύπου του ΔΝΤ περί της ανάγκης ύπαρξης ενός προγράμματος “που λειτουργεί” είναι ακόμα ένα καρφί προς τους Ευρωπαίους για την επιμονή τους σε στόχους πρωτογενών πλεονασμάτων που είναι υπερβολικά φιλόδοξοι, όπως επισήμανε και σήμερα για ακόμα μία φορά από το καθιερωμένο press briefing.

Παράθυρο για Σκλαβενίτη

Ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το δικηγορικό γραφείο της Ν. Αγαπηνός έρχεται να επαναφέρει τον Όμιλο Σκλαβενίτη στο προσκήνιο σε ότι αφορά την συνεργασία του με την Μαρινόπουλος αυτή την φορά όμως μέσω εξαγοράς. Μάλιστα η δικηγορική εταιρεία αναφέρει ότι σχετική επιστολή που υπάρχει θα κατατεθεί κατά την ακροαματική διαδικασία το πρωί της Παρασκευής. Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρει: Σύμφωνα με πληροφορίες της δικηγορικής μας εταιρίας, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον της Σκλαβενίτης για την εξαγορά της Μαρινόπουλος μέσω επιστολής που θα προσκομιστεί αύριο στο Δικαστήριο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος