FOLLOW US: facebook twitter

Αγώνας δρόμου για τις καντίνες στις παραλίες

Ημερομηνία: 11-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο νομοσχέδιο που αφορά τους αγροτικούς συνεταιρισμούς εντάχθηκε την περίοδο του Πάσχα η τροπολογία που αφορά στην παράταση για ένα χρόνο της ΚΥΑ για την παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού και παραλίας στους ΟΤΑ Α’ βαθμού. Το ΦΕΚ έγινε γνωστό τη Μ. Παρασκευή και από εκεί και πέρα οι δήμοι και στην Ηλεία τρέχουν για να προλάβουν.

 mpalioukosΓια το θέμα τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος που τόνισε πως ο χρόνος δεν επαρκεί για τις διαδικασίες και οι ΟΤΑ πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν. «Οι διαδικασίες άλλες χρονιές ξεκινούσαν από το Φεβρουάριο και τώρα το υπουργείο ξεκίνησε Μ. Παρασκευή με την τροπολογία που πέρασε στο ΦΕΚ. Δεν έχουμε πάρει την εγκύκλιο, έχουμε λάβει γνώση, αλλά δεν έχουμε απαντήσεις προχωρούμε κάποιες διαδικασίες. Δεν πρέπει να χαθεί χρόνος γιατί αλλιώς δεν θα ανοίξουν οι καντίνες.

kantines2

Χάνεται χρόνος και χρήμα, γιατί το ποσό που εισπράττει η Πολιτεία από την εκμετάλλευση των παραλιών είναι μεγάλο» είπε ο κ. Μπαλιούκος, που ως δημοτική αρχή διαχειρίζεται κάθε χρόνο τις καντίνες στην παραλία Κάτω Σαμικού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος