FOLLOW US: facebook twitter

Άγριο φονικό στο Καπελέτο!: Χτύπησαν και σκότωσαν 60χρονο ταξιτζή μέσα στο σπίτι του!

Ημερομηνία: 28-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
-Ερευνάται η ληστεία μετα φόνου ενώ εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και το τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας
-«Παρών» στις έρευνες ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης

Φως στην δολοφονία του 60χρονου ταξιτζή Κώστα Τσάχαλου, μέσα στο σπίτι του στο Καπελέτο, προσπαθούν να ρίξουν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, υπό την επίβλεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Μαρτζάκλη, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα και ερευνώντας προς πάσα κατεύθυνση με πρώτο τη ληστεία μετα φόνου.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα, όταν οι γείτονες άκουσαν φασαρία, ανησύχησαν και ειδοποιήσαν το Αστυνομικό τμήμα Βουπρασίας. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου και εισήλθαν στο σπίτι όπου και εντόπισαν τον 60χρονο βαριά τραυματισμένο σε μια λίμνη αίματος.Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και ακολούθως τον διακόμισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, όπου στις 5.30 τα ξημερώματα, κατέληξε στα σοβαρά τραύματα του.

Λίγο πριν το στυγερό έγκλημα, οι γείτονες είχαν δει, έναν άνδρα με σκουρόχρωμα ρούχα και καλυμμένα τα στοιχεία του προσώπου του, να βρίσκεται έξω από το σπίτι του 60χρονου ταξιτζή.Σύμφωνα με πληροφορίες, που ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί, ο δράστης που αναζητείται από τις αρχές, ενδέχεται να γνώριζε το θύμα και να του άνοιξε για να εισέλθει στην οικία του στην οποία και παρέμεινε για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα πριν καταφέρει να χτυπήσει το θύμα, με  βαρύ  αντικείμενο ξύλινο ή σιδηρολοστό,  δυο φορές στο κεφάλι.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξετάζουν την περίπτωση της ληστείας με ανθρωποκτονία, ερευνώντας ταυτόχρονα όλα τα ενδεχόμενα της περίεργης αυτής υπόθεσης δεδομένου ότι και το σπίτι δεν ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένο ενώ δεν βρέθηκαν και στοιχεία διάρρηξης. Παρόλα αυτά, το ενδεχόμενο της ληστείας παραμένει καθώς ερευνάται η περίπτωση, ο δράστης να εισήλθε στο σπίτι από ανοιχτή μπαλκονόπορτα.

Επίσης, σύμφωνα με  άλλες πληροφορίες, προ ημερών άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του 60χρονου και είχαν αφαιρέσει μόνο το κινητό του τηλέφωνο.  Ο ίδιος μάλιστα είχε γνωστοποιήσει  στις 22 Ιουλίου με ανάρτησή του στο προφίλ του στο φβ ότι έχει κλαπεί το κινητό του προκειμένου να ενημερώσει τους πελάτες αλλά και τους φίλους του.

Η άγρια δολοφονία, του Κώστα Τσάχαλου, έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στη μικρή κοινωνία του Καπελέτου αλλά και σε όλη την Ηλεία. Ο 60χρονος ταξιτζής ζούσε μόνος του στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και είναι αδελφός του επιχειρηματία Θανάση Τσάχαλου (TsachalosGreenTrade).

Χθες το μεσημέρι, η  κοινοπραξία αυτοκινητιστών Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και περιχώρων ΖΕΥΞΙΠΠΟΣ με ανακοίνωσή της  εξέφρασε την λύπη των μελών της για την απώλεια του συναδέλφου του αναφέροντας: “Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας Κώστα Τσαχαλου και ιδρυτικού μέλους της κοινοπραξίας μας και  αντί στεφάνου θα γίνει δωρεά στο ΕΕΕΕΚ Πύργου (Βυτινέικα) στη μνήμη του αγαπητού μας Κώστα, του οποίου υπήρξε συνεργάτης.”

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του άτυχου ταξιτζή, συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές προς κάθε κατεύθυνση, ενώ περισσότερο φως στις ακριβείς συνθήκες του στυγερού εγκλήματος που προκάλεσαν το θάνατο του Κώστα Τσάχαλου, θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος