FOLLOW US: facebook twitter

Αγώνας δρόμου για να φτάσουν οι μάσκες στα σχολεία

Ημερομηνία: 14-09-2020 | Συντάκτης:
Το στιγμιότυπο από την παραλαβή των μασκών από τον δήμο Ήλιδας
Παρελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από τους δημους της Ηλείας και θα διανεμηθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες
-Αρκετές ελλείψεις και αστοχίες σε μάσκες και παγουρίνο

Σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου επιδίδονται από χθες εργαζόμενοι των Δήμων της Ηλείας καθώς οι περιβόητες μάσκες προστασίας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, όλων των σχολείων του νομού,  έφτασαν στον Πύργο, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Μεταφορική εταιρεία για λογαριασμό της ΚΕΔΕ παρέδωσε τα δέματα στο Δήμο Πύργου  και συγκεκριμένα στο κτίριο του παλιού Νοσοκομείου που μετατράπηκε σε κέντρο διανομής. Έτσι,  παρουσία του αντιδημάρχου Παιδείας Δημήτρη Μεσσαλά, της υπεύθυνης του γραφείου Παιδείας Σοφίας Ζάγκλη και της Πολιτικής Προστασίας, συντονίστηκε και οργανώθηκε η διανομή σε όλη την Ηλεία.

Εκπρόσωποι απ’ όλους τους Δήμους του Νομού πήγαν στο χώρο του Μανωλοπούλειου, όπου παρέλαβαν τα δέματα που τους αναλογούν και χθες το πρωί ξεκίνησε η διάθεση τους στα σχολεία ώστε τη Δευτέρα το πρωί, να βρίσκονται σε όλες τις σχολικές μονάδες της Ηλείας. Άλλοι δήμοι αποφάσισαν βάσει του σχεδιασμού τους να διανείμουν με το δικό τους προσωπικό τις μάσκες σε όλες τις σχολικές μονάδες και άλλοι- όπως ο δήμος Ήλιδας- ενημέρωσαν τους Διευθυντές των σχολείων του δήμου τους να τις παραλάβουν από τα δημαρχεία για να είναι ευκολότερη η  διανομή τους. Μαζί με τις μάσκες δόθηκαν και τα παγουρίνο. Ωστόσο ο δήμος Ήλιδας ενημέρωσε ότι διαπίστωσε αρκετές αστοχίες με τις μάσκες που προοριζονταν για τα δικά του σχολεία σε σχέση με το μέγεθος των μασκών και τις ελλείψεις σε αυτές και στα παγουρίνο και θα φροντίσει να καλύψει ο ίδιος αυτές τις ελλείψεις.

Σημειώνεται ότι σε πρώτη φάση, θα διατεθεί μία μάσκα σε κάθε παιδί και κάθε εκπαιδευτικό και θα ακολουθήσει και δεύτερη παράδοση σε επόμενη φάση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος