FOLLOW US: facebook twitter

Αγίου Βαλεντίνου: Προτάσεις διασκέδασης για τους ερωτευμένους

Ημερομηνία: 14-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η γιορτή του έρωτα στις 14 Φεβρουαρίου, είναι τα τελευταία χρόνια ίσως η πιο συμβολική γιορτή για τους ερωτευμένους όλου του δυτικού κόσμου, αν και θεωρείτε πια ως γιορτή… εμπορική. Στο διαδίκτυο υπάρχει μια ερωτική… φρενίτιδα, ενώ η αγορά κατακλύζεται από καρδούλες, αρκουδάκια, κόκκινα τριαντάφυλλα, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, ο θεός του έρωτα σε διάφορες εκδοχές κι ότι μπορεί ο καθένας να φανταστεί. Μπορεί πολλοί από εμάς να αντιδρούμε στην εμπορευματοποίηση του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά όλο και πέφτουμε στην «παγίδα» να αγοράσουμε κάποιο δωράκι, να αφιερώσουμε ένα τραγούδι, να δείξουμε την αγάπη μας στον άνθρωπο μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Ζωντανή μουσική στο «Εν Λευκώ»

Λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, γι’ αυτό και το «Εν Λευκώ» σας περιμένει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου για να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων με ζωντανή μουσική από τους Δημήτρη, Μπάμπη και Νότα οι οποίοι θα ερμηνεύσουν αγαπημένα ερωτικά τραγούδια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ζωντανή μουσική στη «Rotonda»

Η «Rotonda» συνεχίζει να δημιουργεί για εσάς τα πιο νόστιμα πιάτα και τα συνοδεύει με την καλύτερη ζωντανή μουσική. Έτσι την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το σαγηνευτικό της μενού μετά μουσικής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, γένι και εσωτερικός χώρος

Ζωντανή μουσική στο ρακάδικο «Λαγός»

Κάθε Παρασκευή το Μεζεδοπωλείο-Ρακάδικο «Ο Λαγός» στον Πύργο σας περιμένει για να σας προσφέρει μοναδικές μουσικές βραδιές με τους Θοδωρή Μανώλικα και Δημήτρη Αβραμόπουλο καθώς εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας σε ειδικές τιμές που θα σας εκπλήξουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

«The College Stylez Party» στο «Mercado»

Απόψε το «The College Stylez», το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, επιστρέφει με ένα εκρηκτικό event και σας περιμένει όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά στο «Mercado bar» στον Πύργο! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι djs Τάσος Γαβριλιάδης και Kώστας Mασούρας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, γένι και κείμενο

Ο Νίκος Σαπουντζάκης live… «Στου Βαγγέλη»

Σε μια μοναδική μουσική βραδιά σας προσκαλούν απόψε «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική αφού μαζί σας θα βρίσκεται ο Κρητικός τραγουδοποιός Νίκος Σαπουντζάκης και σας περιμένει με την κιθάρα του για να απολαύσετε τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια που έγραψε για τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μαργαρίτη, Νότη Σφακιανάκη, Μπλε και άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες. Μην το χάσετε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Πάρτι χωρισμένων στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα σας περιμένει σε ένα πάρτι χωρισμένων σε μια βραδιά γεμάτη μουσικές, νταλγκάδες, καψούρα, πόνο, νοσταλγία, ζήλια και αγάπη, πολύ αγάπη..!. Guest dj o Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κείμενο

Valentines Day στην «Παλαιά Αγορά»

Η «Παλαιά Αγορά» στον Πύργο υποδέχεται την ημέρα των ερωτευμένων με άλλη διάθεση και ανάλογη μουσική καθώς σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τα πιο ερωτικά τραγούδια. Επίσης κάθε ζευγάρι θα έχει 1+1 δωρεάν ποτό. Αυστηρά για ερωτευμένους…

Η εικόνα ίσως περιέχει: πιθανό κείμενο που λέει "Karaoke night YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR Althea Friday 14/2 Ώρα έναρξης 22:00"

Karaoke night στο «Althea apartments»

Απόψε πάρτε την παρέα σας και ανεβείτε στη σκηνή του «Althea apartments», στο Κατάκολο, με το μικρόφωνο στο χέρι! Βρείτε τον τραγουδιστή/στρια που σας αρέσει, σκηνοθετήστε το τραγούδι, ντύστε το και η σκηνή δική σας!!Εν όψη καρναβαλιού ήρθε η ώρα για την πλήρη απελευθέρωση. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10μ.μ.

Latin Valentine’s Friday Party στο «Avenue»

Απόψε μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Σας περιμένουν μετά τις 10:30μ.μ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ravasaki Valentine’s edition στο «Άρωμα cafe»

Το αγαπημένο σας πάρτι στην καλύτερη εκδοχή του… Σε ένα πάρτι για τον έρωτα την βραδιά των ερωτευμένων σας προσκαλεί απόψε το «Άρωμα cafe» στο Πελόπιο … Εσείς αφήστε το ραβασάκι σας και θα αναλάβουν οι άλλοι την αποστολή του.. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 11μ.μ. Μαζί σας θα είναι και ο dj Τάκης Τσαγκαλιάς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φωτιά και κείμενο

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Ρομαντικό δείπνο στο «Amalias Hotel»

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε! Γιορτάστε την και ζήστε μαζί με το ταίρι σας μια μοναδική γευστική εμπειρία ενός ρομαντικού δείπνου. Για την γιορτή της αγάπης το «Amalias Hotel» σας προτείνει ένα μενού 5 πιάτων, συντροφιά με ρομαντικές μελωδίες.

Ρομαντικό δείπνο στο «Porto Marine»

Το εστιατόριο «Porto Marine» στο Παλούκι Αμαλιάδας γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με ρομαντική ατμόσφαιρα, παρέα με ζωντανή μουσική και τα υπέροχα πιάτα του σεφ του εστιατορίου!

No photo description available.

Valentine’s Day στο «My Friend’s»

Απόψε όπως και κάθε χρόνο το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει για να γιορτάσει μαζί σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δοκιμάζοντας γεύσεις από τον μπουφέ που ετοίμασε ο chef τους ειδικά για την ημέρα και απολαύστε 1+1 μπουκάλι εξαιρετικό κρασί. Μαζί σας στα ηχεία ο dj Paul. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 9μ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος