FOLLOW US: facebook twitter

Άγιες μέρες στην αγορά: Καταστηματάρχες του Πύργου μιλούν για την κίνηση

Ημερομηνία: 23-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
In Lav

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Καταστηματάρχες του Πύργου μιλούν για την αγοραστική κίνηση που αισιοδοξούν να κορυφωθεί το προσεχές διήμερο


Ρεπορτάζ Νίκη Μιχαλοπούλου


Τα γιορτινά της «φόρεσε» παραμονές Χριστουγέννων η αγορά του Πύργου, με όμορφες και γουστόζικα στολισμένες φωτεινές βιτρίνες, καθώς τα καταστήματα αναδεικνύουν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τα προϊόντας τους, με στόχο να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό. Μετά από μια μακρά περίοδο χαμηλής αγοραστικής κίνησης και απογοήτευσης για τον εμπορικό κόσμο που στενάζει να πατήσει στα πόδια του για να μπορέσει να επιβιώσει, η περίοδος των εορτών έρχεται ως Χριστουγεννιάτικο δώρο εξ ουρανού, τονωτική ένεση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η Πρωινή έκανε την δική της έρευνα αγοράς, μίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων και μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί. Οι έμποροι είναι αρκετά συγκρατημένοι, αλλά και αισιόδοξοι ταυτόχρονα και περιμένουν να κορυφωθεί η αγοραστική κίνηση παραμονή Χριστουγέννων και όλη την επόμενη εβδομάδα ενόψει Πρωτοχρονιάς. Και μην ξεχνάμε, ψωνίζουμε από τις τοπικές επιχειρήσεις, στηρίζουμε την τοπική αγορά και την οικονομία της περιοχής μας. Αυτό είναι το ζητούμενο των ημερών. Ο λόγος στους ίδιους τους καταστηματάρχες…

Παιχνιδόκοσμος - Φώφη Κολόσακα

Παιχνιδόκοσμος – Φώφη Κολόσακα:

Η κίνηση έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα, ιδίως από γονείς και νονούς. Φέτος παρατηρείται το φαινόμενο ότι δεν έχουμε «έρευνα αγοράς», ο κόσμος κάνει κατευθείαν τα ψώνια του, ίσως να έχει να κάνει με την αποφυγή συνωστισμού. Εμείς έχουμε κρατήσει τις τιμές στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία!

Παιχνιδόκοσμος
Κατάστημα εσωρούχων Boudoir Chic - Χριστίνα Παπαδοπούλου

Κατάστημα εσωρούχων Boudoir Chic – Χριστίνα Παπαδοπούλου:

Η κίνηση στα μαγαζιά είναι λίγο “παγωμένη” όπως και ο καιρός αυτή την περίοδο, με την πανδημία να κρατάει το αγοραστικό κοινό μακριά. Ελπίζουμε σε μια ανάκαμψη της τελευταίας στιγμής! Καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο!

Boudoir Chic
In Lav

Η ομάδα του καταστήματος “In Lav.gr”

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη φετινή χρονιά! Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα υποστηρίξει την τοπική αγορά άρα και την τοπική οικονομία! Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία & αγάπη!

In Lav
Άρωμα Σαπουνιού

Άρωμα Σαπουνιού – Χρήστος Παπουτσόπουλος:

Η αγοραστική κίνηση αυτές τις μέρες είναι όντως ανεβασμένη Προσέχουμε και τηρούμε αυστηρά τα μέτρα για να μπορεί ο κόσμος να ψωνίζει με ασφάλεια. Όλα καλά λοιπόν. Καλές γιορτές με υγεία!

Άρωμα Σαπουνιού
«Ευδώρα»

«Ευδώρα» – Θεοδώρα Δασκοπούλου:

Αυτή την βδομάδα ανέβηκε λίγο η κίνηση. Την προηγούμενη δεν είχαμε τίποτα η αγορά ήταν «παγωμένη». Είναι όπως αναμενόταν η κίνηση της τελευταίας στιγμής τώρα. Κι εμείς φέρνουμε ό,τι μπορούμε εντυπωσιακό και οικονομικό για να κεντρίζει το ενδιαφέρον το κόσμου. Καλές γιορτές σε όλους! Καλά Χριστούγεννα!

«Ευδώρα»
«Ευδώρα»
Βιβλιοπωλείο Lexis - Νίκος Ζήρος

Βιβλιοπωλείο Lexis – Νίκος Ζήρος:

Η αγορά κινείται σε λογικά επίπεδα ακόμα. Περιμένουμε κορύφωση παραμονές Χριστουγέννων. Το βιβλίο είναι πάντα μια καλή αγορά, ένα από τα πιο καλά εορταστικά δώρα γιατί υπάρχουν ποικίλες επιλογές για όλες τις ηλικίες που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες. Ελπίζουμε τις επόμενες μέρες ο κόσμος να κινηθεί περισσότερο. Καλές γιορτές!

Βιβλιοπωλείο Lexis
Ιδεοπωλείον - Μίκα Κωνσταντινίδου

Ιδεοπωλείον – Μίκα Κωνσταντινίδου:

Η κατάσταση είναι χειρότερη από πέρσι προς το παρόν. Πέρσι ήμασταν κλειστά, αλλά είχαμε το click away και γνωρίζαμε πως δεν θα είχε δουλειά. Φέτος που ξεκινήσαμε με άλλη ψυχολογία, έχουμε απογοητευτεί. Οι διαδικτυακές αγορές μας έχουν κάνει ζημιά και πιστεύω πως είναι οργανωμένο το σχέδιο από την κυβέρνηση, καθώς έχουν πάρει τα λεφτά από την τσέπη του κόσμου με την ακρίβεια σε όλα και δεν περισσεύει για την αγορά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τον στολισμό με την ελπίδα να προσελκύσει κόσμο, αλλά τα πράγματα είναι δυσοίωνα.
Εύχομαι υγεία και ελπίδα να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο! Χρόνια πολλά!

Ιδεοπωλείον
Ιδεοπωλείον
Βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ - Σωτήρης Κορκολής:

Βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ – Σωτήρης Κορκολής:

Η κίνηση έχει ξεκινήσει, ειδικά τώρα που μπήκαν τα πρώτα λεφτά από τις συντάξεις και τα δώρα. Αισιοδοξούμε ότι ο κόσμος θα κυκλοφορήσει περισσότερο στην αγορά τώρα στην παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και θα βγει από την μιζέρια του κορονοϊού. Χρόνια πολλά! Καλές γιορτές!

Βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ
Μαρία & Όλγα Κλάδη - γάμος, βάπτιση, δώρο

Μαρία & Όλγα Κλάδη – γάμος, βάπτιση, δώρο:

Αυτές τις ημέρες αισιοδοξούμε να ανέβει περισσότερο η κίνηση και η ψυχολογία του κόσμου, ώστε να περάσει όμορφα με τα αγαπημένα του πρόσωπα! Στο κατάστημά μας θα βρείτε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, όπως γούρια, ρόδια, στεφάνια σε διάφορα μεγέθη και τιμές, καθώς και άλλα χριστουγεννιάτικα δώρα!  Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!

Μαρία & Όλγα Κλάδη - γάμος, βάπτιση, δώρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος