FOLLOW US: facebook twitter

Αυξήθηκε η εκλογική αποζημίωση των δημοτικών υπαλλήλων

Ημερομηνία: 22-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ικανοποίηση από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως

Την ικανοποίησή του για την αύξηση του ποσού της εκλογικής αποζημίωσης των δημοτικών υπαλλήλων εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, η ειδική εκλογική αποζημίωση αυξήθηκε κατά 150% σε σχέση με τις εκλογές του 2019 και σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα συνέβαλαν καθοριστικά οι στοχευμένες ενέργειες του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάδελφοι ο Σύλλογος Εργαζομένων σας ενημερώνει ότι η ειδική εκλογική αποζημίωση η οποία θα δοθεί για τις εκλογές της 21η Μαΐου 2023 θα είναι 200 ευρώ . Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά αυξήθηκε έως και 150% περίπου , σε σχέση με τις εκλογές του 2019 .

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος με τον νόμο 5043/2023 ,ολόκληρο το ποσό της απόφασης απαλλάχτηκε από κρατήσεις και φόρους, με αποτέλεσμα τα200 ευρώ να είναι καθαρά, ενώ  το 2019 το καθαρό ποσό κυμαινόταν περίπου από 60 έως 80 ευρώ, ανά περίπτωση. Σε περίπτωση δε, που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν και δεύτερες εκλογές το επίδομα θα δοθεί εκ νέου.


Σχόλιο για "Αυξήθηκε η εκλογική αποζημίωση των δημοτικών υπαλλήλων"

  1. Ο/Η Πάνου Αργυρώ λέει:

    καλό μήνα συνάδελφοι γνωρίζετε πότε θα δοθεί το εκλογικό επίδομα στους δημοτικούς υπαλλήλους καθότι δεν έχει δοθεί ούτε για τις πρώτες εκλογές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος