FOLLOW US: facebook twitter

«Μετακομίζουν» σήμερα Αμαλιάδα, Ορθοπεδική και Ουρολογική – Άδειασε η πτέρυγα του 3ου ορόφου για την λειτουργία 40 επιπλέον κλινών covid στο Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 24-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Υγεία
-Στην Καρδιολογική «κατέβηκε» η Χειρουργική

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες για την προετοιμασία των 40 επιπλέον κλινών covid-19 που θα αναπτυχθούν στην δεύτερη πτέρυγα του 3ου ορόφου του Νοσοκομείου Πύργου που μέχρι και χθες φιλοξενούσε τον χειρουργικό τομέα, καθώς η πίεση που ασκείτε τις τελευταίες ώρες από τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ηλεία είναι τεράστια.

Η χειρουργική κλινική μεταφέρεται στους θαλάμους της Καρδιολογικής ενώ Ουρολογική και Ορθοπεδική «μετακομίζουν» στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας. Ήδη πέντε νοσηλευόμενοι ασθενείς της Χειρουργικής μεταφέρθηκαν στην καρδιολογική ενώ σήμερα αναμένεται – εκτός απροόπτου- και η μεταφορά στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας των πέντε νοσηλευόμενων της Ορθοπεδικής. Όσον αφορά τα ουρολογικά περιστατικά, χθες πήραν εξιτήριο.

Το Νοσοκομείο του Πύργου, πλέον, βιώνει μια νέα πραγματικότητα με τα δεδομένα στη λειτουργία του καθημερινά να αλλάζουν. Το υπάρχον ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, έχει ήδη ριχτεί στη μάχη με τον κορονοϊό, ωστόσο δεν επαρκεί και το βέβαιο είναι πως τις επόμενες ημέρες θα απαιτηθεί η στήριξη του Νοσοκομείου Πύργου απ’ όλες τις περιφερειακές δομές καθώς καμία απολύτως πρόσληψη ιατρού δεν έχει γίνει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος