FOLLOW US: facebook twitter

Αδ. Γεωργιάδης: Εξετάζεται η άρση απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νομού

Ημερομηνία: 19-01-2021 | Συντάκτης:

Την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου χαρακτήρισε «τεστ» για την συμπεριφορά των πολιτών ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποιώντας μάλιστα πως εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα εξετάζεται να αρθεί το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νομού, με στόχο το άμεσο άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων ενώ ανέφερε πως απέχουμε ακόμα από το άνοιγμα της εστίασης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε επίσης  ότι την επόμενη Παρασκευή στη συνεδρίαση της επιτροπής θα τεθεί και το θέμα της λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων, κάτι που πρακτικά σημαίνει απελευθέρωση των μετακινήσεων από νομό σε νομό.  «Έχει συζητηθεί στην επιτροπή η μετακίνηση από νομό σε νομό. Ένα από τα πλάνα που έχουμε είναι, αν το επιτρέψει και η επιδημία, είναι να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα, γιατί είναι μια εποχική δραστηριότητα και δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς μετακίνηση» διευκρίνισε.

«Όταν θα ανοίξουμε την εστίαση θα ανοίξουμε από τους εξωτερικούς χώρους υπάρχει επιδότηση για θερμαντικά σώματα» σημείωσε. «Απέχουμε ακόμα από το άνοιγμα της εστίασης, δεν είμαστε κοντά» διευκρίνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: naftemporiki.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος