FOLLOW US: facebook twitter

Αχέρων -Αίας Γαστούνης 1-1: Παλικαρίσιος βαθμός στο Καναλάκι

Ημερομηνία: 13-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από το 67΄ με 10 παίκτες ο Αίας, λόγω αποβολής του σκόρερ Παπαχριστόπουλου-Φωνάζει για την διαιτησία


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας Γαστούνης παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 67΄ έμεινε όρθιος στο Καναλάκι της Πρέβεζας, εκεί όπου αντιμετώπισε χθες τον ισχυρό Αχέροντα. Απέσπασε ισοπαλία 1-1 και έφτασε τους 16 βαθμούς, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, παραμένοντας σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Μια παλικαρίσια ισοπαλία με κόντρα διαιτησία, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Αίαντα, τόσο για την αποβολή του Παπαχριστόπουλου, όσο και για άλλες φάσεις, όπως στο 75΄, που δεν δόθηκε χέρι και κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Αχέροντα, που με αυτόν τον τρόπο ανέκοψε τον Σταθάτο σε υποσχόμενη επίθεση για γκολ. Όπως και να ’χει, ο Αίας απέδειξε σε άλλο ένα φετινό ματς ότι ανήκει στις δυνατές ομάδες του ομίλου και οδεύει ολοταχώς για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής.

 

To παιχνίδι

Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου προηγήθηκε με γκολ του Παπαχριστόπουλου στο 14΄ με ωραία ατομική ενέργεια και ο Αχέροντας ισοφάρισε στο 20΄ με τον Βέρμπη, με κεφαλιά από σέντρα του Γεωργίου. Στο 25΄ κεφαλιά του Βέρμπη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λαδάς και στο 32΄ ο Σταθάτος είχε ευκαιρία να σκοράρει και να κάνει το 1-2, όπως και στο 37΄ ο Βατσής (απέκρουσε ο Βλάχος), με τον Αίαντα να στέκεται πολύ καλά στο λασπώδες τερέν του γηπέδου Καναλακίου στο α΄ ημίχρονο και είχε προϋποθέσεις και για δεύτερο γκολ.

Στην επανάληψη και δη στο 67΄, η ηλειακή ομάδα έμεινε με 10 παίκτες με αυστηρή 2η κίτρινη στον Παπαχριστόπουλο, επειδή λογομάχησε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή! Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Αίας έκλεισε καλά τους χώρους, έπαιξε με πάθος για να κρατήσει τον βαθμό και απορρόφησε σχετικά εύκολα την πίεση των γηπεδούχων. Ο Αχέρων είχε όλες κι όλες δύο φάσεις με παίκτη παραπάνω, χωρίς να είναι κλασικές, με τον Ροβίνα και τον Πότση στο 77΄ και στο 80΄ αντίστοιχα. Έτσι, ο Αίας πανηγύρισε ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο Καναλάκι της Πρέβεζας, απέναντι σε μια από τις ομάδες που διεκδικούν την 1η θέση και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Ένα αποτέλεσμα επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον Αίαντα από όλους, Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Την προσεχή Κυριακή ο Αίας έχει μπροστά του το ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας στη Γαστούνη.

 

Αχέρων: Βλάχος, Καππιας, Νταντίδης, Βασιλειάδης (64’ Κωνσταντίνου), Παπανίκου, Καραμποΐκης (64’ Εμβραιζόγλου), Πότσης (81’ Νικολάου), Ζδράβος, Τσούτσης (76’ Ροβινας), Γεωργίου (76’ Κωσταμενας), Βέρμπης.

Αίας Γαστούνης: Λαδάς, Μπουρδέκας, Κατελούζος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (79΄ Ριτσούλι), Δούλος, Βράπι, Παπαχριστόπουλος, Φονσέκα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος