FOLLOW US: facebook twitter

“Αχ… Τσιβαϊρια της ψυχής μου”

Ημερομηνία: 31-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Λιβαδειάς τιμά τον Γιάννη Τζουανόπουλο για την προσφορά του στον πολιτισμό –  Και συναυλία με την Μαρία Σουλτάτου στην Λιβαδειά

Τον Ηλείο στιχουργό , ραδιοφωνικό παραγωγό  και δημιουργό της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού στα Μακρίσια Γιάννη Τζουανόπουλο,  τιμά την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου  στις 9 το βράδυ ο Σύλλογος Μικρασιατών Λιβαδειάς, διοργανώνοντας μια ξεχωριστή εκδήλωση και συναυλία με την Μαρία Σουλτάτου με τίτλο “ Αχ… Τσιβαϊρια της ψυχής μου” με την συμμετοχή της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Λειβαδιάς.  Ενορχήστρωση – πιάνο Σάββας Ρκαιντζάκης, βιολί Σωτήρης Μαργώνης, μπουζούκι Γιάννης Σταματογιάννης, κιθάρα- λαούτο Γιαννούλης Μαργώνης και κρουστά Στράτος Σαμιώτης..

Κατά την διαρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος  θα τιμήσει τον κ. Γιάννη Τζουανόπουλο για την προσφορά του στον πολιτισμό . Ο Ηλείος σιχουργός διατηρεί εδώ και 32 χρόνια την ραδιοφωνική εκπομπή  στο δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ “Ζωντανή Γραμμή με τους Έλληνες του Κόσμου”, ταξιδεύοντας την Ελλάδα της διασποράς σε όλο τον πλανήτη.

Η διαδρομή του στο χώρο του στίχου ξεκινάει από πολύ νωρίς για να μετράει σήμερα στο ενεργητικό του πάνω από 350 δισκογραφημένα τραγούδια,μεταξύ αυτών και τραγούδια για την Μ. Ασία. Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους συνθέτες μας και τραγουδήθηκε από τις κορυφαίες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος