FOLLOW US: facebook twitter

Abelon Festival: Συναυλία «Melting Vox Radio» την Κυριακή στο Κτήμα Μπριντζίκη

Ημερομηνία: 07-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο Vox Fm 103.3 και η εκπομπή «Melting Pot» του dj και ραδιοφωνικού παραγωγού Παναγιώτη Κallahan Καραχάλιου κλείνει τη φετινή ραδιοφωνική σεζόν με ένα live σε έναν ιδιαίτερο χώρο μέσα στην φύση.

Σας υποδέχονται λοιπόν στο υπέροχο θέατρο του Κτήματος Μπριντζίκη, την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ, στο πλαίσιο του Abelon Festival (του οποίου είναι συνδιοργανωτές), για μια μοναδική βραδιά με τους G.A Trio, Ελεύθερη Πτώση και The Granites επί σκηνής. Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, και υπάρχει κυλικείο με τα προϊόντα του οινοποιείου (κρασιά & μπύρες), καθώς και αναψυκτικά και σνακς σε χαμηλές τιμές.

 

Λίγα λόγια για τα μουσικά σχήματα:

The Granites

Οι «Granites», τώρα με νέα ενισχυμένη σύνθεση, έρχονται να φρεσκάρουν το μουσικό τοπίο με νέους/παλιούς ήχους, με τραγούδια από την κλασική Rock δισκογραφία που όλοι μας έχουμε μεγαλώσει και αγαπήσει. Ελάτε μαζί μας για ένα ταξίδι στις ρίζες του Rock και θα δούμε μαζί για ποιο λόγο έχει μείνει στα αφτιά μας αληθινό και αναλλοίωτο για τόσα και τόσα χρόνια. All aboard.

Ελεύθερη Πτώση

Η «Ελεύθερη Πτώση» δημιουργήθηκε στον Πύργο το 2005. Έχουν παίξει σε συναυλίες εθελοντισμού, στηρίζουν το Χαμόγελο του Παιδιού, το Port Festival και τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν και στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής σε Πύργο και Αμαλιάδα. Επίσης έχουν παίξει support σε πολλούς καλλιτέχνες σε συναυλίες στην Ηλεία. Τα μέλη τους είναι: Κων/να Νικολοπούλου (φωνή), Δημήτρης Πανδής (ντραμς), Θοδωρής Λαγκαδινός (μπάσο), Αντώνης Αντωνόπουλος (κιθάρα) και guest vocals η παλιά τους φωνή Έλλη Γιαννοπούλου.

 

G.A Trio

Τους «G.A Trio» αποτελούν οι: Γιώργος Αντωνόπουλος (τρομπετα), Θανάσης Καραμπέτσος (κρουστά) και Θοδωρής Βένδρας (μπάσο), οι οποίοι ερμηνεύουν τζαζ και παραδοσιακά κομμάτια με το δικό τους μοναδικό τρόπο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος