FOLLOW US: facebook twitter

Α2 SHELL ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παραμονή για Λέοντες, πιο κοντά στην άνοδο ο Λ. Αστέρας

Ημερομηνία: 12-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Λέοντες Αμαλιάδας και Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 την Κυριακή στο Σιμόπουλο, ένα αποτέλεσμα που αποδείχτηκε ευνοϊκό για τις δύο ομάδες, καθώς οι μεν Λέοντες του Δημήτρη Διαμαντόπουλου εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή στην Α2, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο δε πρωτοπόρος Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου του Νίκου Σταματελάτου είναι στο +2 από τον δεύτερο Ηλειακό Λεχαινών και στο +3 από τον τρίτο Κένταυρο Σωστίου (η 3η θέση οδηγεί στην Α1, αν ο Πρωταθλητής Ηλείας πάρει την άνοδο για την Γ΄ Εθνική).

Ήταν ένα εξαιρετικό ματς, ανάμεσα σε δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες. Οι Λέοντες μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν στο 7΄ με πλασέ του Καμπούρη, ενώ στο 29΄ ο Αποστολόπουλος με «κεραυνό» έγραψε τo 2-0. Ο Λ. Αστέρας αντέδρασε πριν κλείσει το α΄ ημίχρονο με τον Νικολόπουλο, στο 38΄ με πέναλτι και στο 42΄ με απευθείας φάουλ, ισοφαρίζοντας 2-2. Και στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλός, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ. Στο 82΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τσέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Λέοντες είναι αήττητοι στον β΄ γύρο με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ ο Λ. Αστέρας έχει μόλις μία ήττα στον β΄ γύρο (4 νίκες και 3 ισοπαλίες).


Λέοντες: Ρούνης, Αργυρόπουλος (51΄χρονης), Παρασκευόπουλος, Λιακόπουλος, Βασιλείου, Βυθούλκας, Ζωγόπουλος, Βασιλόπουλος, Καμπούρης (51΄ Γ. Λούντζης- 90΄ Παναγιωτόπουλος), Αποστολόπουλος, Θεοδωρόπουλος (76΄ Αστερής).

Λ. Αστέρας: Παππας, Παπαγεωργίου (10΄ λ.τρ. Μουγκός), Δ. Σταματελάτος, Νικολόπουλος, Βασιλακόπουλος, Κύτταρης, Μ. Γεωργάκης (80΄ Τσέλος), Αγκόλι, Καββαθάς (64΄ Π. Γεωργάκης), Σέφα, Ν. Σταματελάτος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος