FOLLOW US: facebook twitter

A2 Εθνική: Συμφώνησε με Ηρακλή ο Παπαρέγκας

Ημερομηνία: 05-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρώην παίκτης του Κοροίβου θα συνεχίσει στον «Γηραιό»

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Νίκος Παπαρέγκας θα παίξει τελικά στον Ηρακλή τη νέα σεζόν και αν τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα τεθεί αντίπαλος του Κοροίβου στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός φόργουορντ, που διέπρεψε με τον Κόροιβο την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε από την Ολλανδία, όπου είχε πάει στην Τσβόλε και συμφώνησε με τον «Γηραιό», που τις τελευταίες μέρες έχει ενισχυθεί σημαντικά (πήρε Λιάπη, Χαριτόπουλο, Παπαντωνίου, Τσορμπατζόγλου, Τέιλορ) και θα στοχεύσει στην επιστροφή στην Basket League. Απομένουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Νίκος Παπαρέγκας ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αριστοτέλη Επανωμής και σε ηλικία 15 ετών πήγε στον Μαντουλίδη, με τον οποίο κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Κύμη και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Καβάλα το 2012.

Το 2013 μετακόμισε στην ομάδα της Καβάλας και αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας για δύο σεζόν (2013-2014 και 2014-2015) πανηγυρίζοντας μάλιστα την άνοδο στην Α1 τη σεζόν 2014-2015. Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο. Την χρονιά 2016-2017 έπαιξε στον Χαρίλαο Τρικούπη και εν συνεχεία ακολούθησαν ο Τρίτωνας, η Καρδίτσα και πέρυσι ο Κόροιβος, όπου είχε μέσο όρο 14.7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ  ανά παιχνίδι σε 32 λεπτά συμμετοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος