FOLLOW US: facebook twitter

Α2 Εθνική: Στον Ερμή Σχηματαρίου ο Τάταρης

Ημερομηνία: 04-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πυργιώτης πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Διονύσης Τάταρης, δεν τα βρήκε με τον Κόροιβο, και μετά από δύο σερί σεζόν στην ηλειακή ομάδα, θα συνεχίσει στον νεοφώτιστο στην Α2 Εθνική, Ερμή Σχηματαρίου, και θα τεθεί αντίπαλος του Κοροίβου στο νέο πρωτάθλημα. Ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής, έκανε πολύ καλή σεζόν στους Αμαλιαδίτες, έχοντας 9.4 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 21:33 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με 61% στα δίποντα, 25% στα τρίποντα και 81% στις βολές, στο περασμένο πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση του Ερμή αναφέρει τα εξής:
«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Διονύση “Σάκη” Τάταρη, ενισχύοντας τη γραμμή των ψηλών για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τάταρης είναι 24 χρονών, έχει ύψος 2.05 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ/φόργουορντ. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Πατρών, Άρη Θεσσαλονίκης, Δάφνη Δαφνίου, Τρίκαλα, αλλά και Κόροιβο Αμαλιάδας, έχοντας σημαντικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Παράλληλα, ο ίδιος έχει αγωνιστεί στη Basket League, ενώ έχει αποτελέσει διεθνής παίκτης με τις μικρές Εθνικές ομάδες και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20, που είχε διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το 2017.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Τάταρης δήλωσε: “Ευχαριστώ πολύ τον coach Οικονόμου και την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω στο μέγιστο μέσα στο γήπεδο. Ξέρω πως έρχομαι σε μία υγιή, σωστή ομάδα που βοηθάει τους αθλητές της”.
Διονύση καλώς ήρθες στον σύλλογό μας και ευχόμαστε να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού θέσαμε».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος