FOLLOW US: facebook twitter

Α2 Εθνική: Αναβλήθηκε το Κόροιβος-Ψυχικό, λόγω εμπύρετων κρουσμάτων στον Κόροιβο

Ημερομηνία: 30-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τρεις παίκτες του Κοροίβου είναι εμπύρετοι και υποβλήθηκαν σε τεστ Covid 19, σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείου του Πύργου, όπου αναμένονται τα αποτελέσματα και η Ομοσπονδία για προληπτικούς λόγους ανέβαλε τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με το Ψυχικό, για την 5η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εμπύρετων κρουσμάτων που είναι σε διερεύνηση για πιθανόν covid 19 των αθλητών του σωματείου ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας και λόγω μη άμεσης ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των τεστ, ο αγώνας ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ της 31/10/2020 αναβάλλεται και θα ορισθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Η ανακοίνωση του Κοροίβου: «Εξαιτίας της ύπαρξης εμπύρετων αθλητών μας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο και σε συνεννόηση με την Γ.Γ. Αθλητισμού αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, κρίθηκε σκόπιμο το να υποβληθούν οι αθλητές μας σε τεστ Covid19, για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Για τον λόγο αυτό και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ εντός του Σαββατοκύριακου, η Ε.Ο.Κ. αποφάσισε την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στο Ψυχικό, μέχρι νεωτέρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος