FOLLOW US: facebook twitter

Α2 ΕΣΚΑΗ: Πρεμιέρα σήμερα για Γ.Ε.Π. Ηρακλής, Πανωλενειακό

Ημερομηνία: 13-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Γ.Ε.Π. Ηρακλής και Πανωλενειακός ρίχνονται από σήμερα στη μάχη της Α2 ΕΣΚΑΗ. Αμφότερες αγωνίζονται στην Ηλεία. Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής του προπονητή Γιώργου Μπεκρή, ο οποίος δεν θα είναι και παίκτης φέτος στην ομάδα, θα υποδεχτεί στις 6.30μ.μ. τον Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ, στο Κλειστό της Αρχ. Ολυμπίας (δεν είναι ακόμα έτοιμο το «Γ. Βασιλακόπουλος»). Ο Πανωλενειακός που καθοδηγείται τεχνικά από τον πολύπειρο Βασίλη Παπαδόπουλο (συνεχίζει και ως παίκτης για άλλη μια σεζόν) και τον επί πολλά χρόνια αρχηγό της ομάδας Θανάση Γιαννόπουλο (φέτος, λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα συνεισφέρει μόνο στην τεχνική καθοδήγηση), θα παίξει με την Α.Ε. Αγυιάς, στις 8.30μ.μ., στο Κλειστό του Καράτουλα.

Ο Ηρακλής έχει ενισχυθεί πολύ φέτος και μάλιστα ανακοίνωσε χθες την απόκτηση δύο πολύ καλών Πατρινών παικτών, του 33χρονου γκαρντ Μάκη Χατζή και του 37χρονου σέντερ Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Α1 ΕΣΚΑΗ και κατά το παρελθόν έχουν αγωνιστεί και στον Ολυμπιονίκη. Η ομάδα του Πύργου με τις δύο αυτές προσθήκες θεωρείται σίγουρο πως θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ.

Ο Πανωλενειακός έχει διατηρήσει τον περσινό ρόστερ (έχουν αποχωρήσει μόνο οι Φώτης Διαμαντόπουλος, Γιάννης Λαμπρόπουλος) και αναμένεται για άλλη μια χρονιά ανταγωνιστικός, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Τετάρτη 13/10

Ώρα 6μ.μ.
Σκαγιοπούλειο- Δύμη

Ώρα 6.30μ.μ.
Γ.Ε.Π. Ηρακλής – Πρ.Ηλίας/ΠΑΟΚ

Ώρα 8μ.μ.
Κρόνος – Πήγασος
Ακράτα- Αστέρας Τεμένης
Φαέθων- Α.Ε. Ροϊτίκων
Πυρσός- Διαγόρας Βρ.

Ώρα 8.30μ.μ.
Πανωλενειακός- Α.Ε. Αγυιάς
Ρεπό: Ε.Α. Παραλίας

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος