FOLLOW US: facebook twitter

Α2 ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Ανεβαίνει ο Κεραυνός, νίκησε τη Θύελλα στο Ενωσιακό

Ημερομηνία: 12-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Διονύσης Φιλιππόπουλος ήταν στους διακριθέντες του Κεραυνού στο ματς του Σαββάτου.

 

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Κεραυνός Βρίνας το Σάββατο στο Ενωσιακό, απέναντι στη Θύελλα με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 53΄ ο νεοαποκτηθείς Ηλιόπουλος, με βολέ λίγο πιο κάτω από το κέντρο, στο «παράθυρο» της εστίας του Καρανικολού. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, αλλά η Θύελλα επιθετικά δεν είχε λύσεις και ο Παργινός δύο φορές, στο 28΄ και 51΄ σούταρε πάνω στο Φιλιππόπουλο, ενώ στο 74΄ οι γηπεδούχοι είχαν σουτ στο δοκάρι με τον Καραχάλιο. Είναι αξιοσημείωτο πως ο κ. Γιάννης Γκότσης στην επανάληψη άλλαξε όλη την επιθετική γραμμή της ομάδας του, χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεχώρισαν οι Φιλιππόπουλος, Μπριασούλης, Κιάμος, Ηλιόπουλος (Βρίνα) και Καρανικολός, Φώτης, Καράτσαλος (Θύελλα). Καλή η διαιτησία του κ. Παυλόπουλου, που έδειξε κόκκινη κάρτα (!) στον Κοπανιτσάνο του Κεραυνού στον πάγκο.

Θύελλα: Καρανικολός, Γρηγορόπουλος, Κλάδης, Φώτης, Καράτσαλος, Σ. Καβαθάς, Λειβαδίτης (68΄ Κόκκινος), Καραχάλιος, Τσιγγκούνης (70΄ Νεοφώτιστος), Παργινός (72΄ Δακουράς), Βαγγόπουλος (80΄ Προκόπης).

Κεραυνός: Φιλιππόπουλος, Μυλωνάς, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μαστορόπουλος, Κιάμος, Μπριασούλης, Κηπουρός, Κουής (88΄ Τσουραμάνης), Τζίβας (75΄ Τσέλιος).

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος