FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Τρία δυνατά ματς-Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 25-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Θύελλα-Αστέρας, Σαβάλια-Τραγανό και Ηλειακός Λ.-Δόξα έλκουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά την 6η αγωνιστική

Έκτη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο για το μεγάλο ηλειακό πρωτάθλημα και ο… Γολογοθάς των 6 αγώνων σε 21 μέρες για τις ομάδες ολοκληρώνεται. Η αγωνιστική περιέχει δυνατά ματς και το πιο ενδιαφέρον φαντάζει το Σάββατο στο Ενωσιακό ανάμεσα στην δυνατή φέτος Θύελλα Καταραχίου, που έχει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ψάχνει βαθμούς για να ανεβεί βαθμολογικά, και τον ισχυρό και φιλόδοξο Αστέρα, που δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, αν θέλει να μείνει στο… κατόπι του ΠΑΟ Βάρδας.

Δυνατή αναμένεται και η αναμέτρηση την Κυριακή στα Σαβάλια ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό, που έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα με 3 νίκες-2 ήττες και την Νίκη Τραγανού που έχει 2 νίκες-1 σοπαλία-2 ήττες. Τρίτο αμφίρροπο ματς, το Σάββατο, στα Λεχαινά, μεταξύ του υπολογίσιμου Ηλειακού και της πάντα δυνατής Δόξας Ν.Μανωλάδας.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Βάρδας έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή την Κυριακή με την Δάφνη στο «Γρ. Καλάκος», όπως και ο δεύτερος της βαθμολογίας Ηλειακός Βαρθολομιού υποδεχόμενος την Ολυμπιάδα Γουμέρου το Σάββατο.

Την Κυριακή θα γίνουν άλλα δύο ματς, Αλφειός-Α.Ο. Μακρισίων και Ξενοφών-Λ. Αστέρας με τους γηπεδούχους να είναι τα φαβορί, αλλά Α.Ο.Μ. και Λ. Αστέρας είναι ικανοί για την… ζημιά.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 26/11-Ώρα 3μ.μ.

Ηλειακός Λ.- Δόξα Ν.Μ.

Θύελλα – Αστέρας

Ηλειακός Β.-Ολυμπιάδα

Κυριακή 27/11-Ώρα 3μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας-Δάφνη

Ολυμπιακός Σ.-Νίκη Τρ.
Αλφειός- Α.Ο. Μακρισίων
Ξενοφών- Λ. Αστέρας

Κένταυρος Σ.-Πέλοπας  0-3 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος