FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Σπουδαία «διπλά» από Βάρδα, Θύελλα, δυνατοί «άσοι» από Αστέρα, Δόξα, Δάφνη

Ημερομηνία: 21-01-2023 | Συντάκτης:

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας ο ΠΑΟ Βάρδας πέρασε με ανατροπή από το Τραγανό με σκορ 1-2 και παρέμεινε στο +3 από τον δεύτερο Αστέρα. Μόλις στο 5ο λεπτό η Νίκη Τραγανού κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κούντουρα από τον Παπασπηλιόπουλο και ο Νίκος Κολοτούρος έκανε το 1-0. Στο 27΄ ο Διονυσόπουλος με κεφαλιά από κόρνερ ισοφάρισε 1-1 και στο 78΄ ο αρχισκόρερ της Α1, Βαγγέλης Λαθύρης, με σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή το τελικό 1-2.

Στην Αμαλιάδα ο Αστέρας νίκησε 3-0 τον Ηλειακό Βαρθολομιού. Στο 13΄ ο Γεωργιόπουλος από κοντά έκανε το 1-0, ύστερα από σουτ του Μπατζακόπουλου και απόκρουση του Μανουσιάδη και στο 38΄ ύστερα από φάση διαρκείας και απόκρουση του Μανουσιάδη σε κοντινό σουτ του Ρούνη, ο Κυριαζής από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τζανέτος με πέναλτι, πέναλτι που κέρδισε ο Ρούνης από τον Μανιανή.

Στο Σκουροχώρι η Θύελλα συνέχισε την ανοδική της πορεία, κερδίζοντας 2-0 τον Λ. Αστέρα. Το 0-1 έκανε στο 55΄ ο νεοαποκτηθείς μέσος από την Ζιμπάμπουε, Σέζαρ, και το 0-2 ο Αγκόλι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Λ. Αστέρας διαμαρτυρήθηκε πως η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας σε γύρισμα του Τσαγκάρη. Η Θύελλα από το 65΄ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλαμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη Ν. Μανωλάδα η Δόξα επικράτησε 3-0 του Α.Ο. Ξενοφών. Με αυτογκόλ του Άγγελου Φώτη στο 8΄ έγινε το 1-0 και στο 12΄ το 2-0 με τον Κωστόπουλο. Το τελικό 3-0 έκανε ο Σαπουντζάκης στο 65΄ για τους «αετούς».

Τέλος, στην Ανδραβίδα, η Δάφνη με γκολ του Πετρόπουλου στο 90΄ νίκησε 1-0 τον Αλφειό και πήρε βαθμολογική ανάσα.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα

Σάββατο 21/1

Αστέρας – Ηλειακός Β. 3-0

Νίκη Τραγανού – ΠΑΟ Βάρδας  1-2

Λ. Αστέρας-Θύελλα 0-2
Δόξα Ν.Μ.- Ξενοφών 3-0
Δάφνη – Αλφειός 1-0

Κυριακή 22/1-Ώρα 3μ.μ.

Πέλοπας- Ολυμπιακός Σ.
Α.Ο. Μακρισίων- Ηλειακός Λ.

Κένταυρος Σ.- Ολυμπιάδα 0-3 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος