FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Σέντρα το Σαββατοκύριακο-Το πρόγραμμα

Ημερομηνία: 04-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιτέλους σέντρα το Σαββατοκύριακο στο μεγάλο ηλειακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, στην Α1 PLAYSPORTS, με τα φαβορί για τον τίτλο να είναι δύο. Πρώτο ο ΠΑΟ Βάρδας, που παίζει στην Α1 μετά από εννιά σερί χρόνια στην Γ΄ Εθνική και δεύτερο ο Αστέρας Αμαλιάδας, που θέλει να επιστρέψει μετά από 4 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Ο ΠΑΟΒ αγωνίζεται την Κυριακή στο Γούμερο με την Ολυμπιάδα και ο Αστέρας την ίδια μέρα στην Αμαλιάδα με τον νεοφώτιστο Α.Ο. Μακρισίων.

Από κει και πέρα, το Σάββατο θα διεξαχθούν τέσσερα ματς, με το πιο ενδιαφέρον να γίνεται στο Ενωσιακό της Σπιάντζας ανάμεσα στην ενισχυμένη Θύελλα Καταραχίου και την πάντα δυνατή Νίκη Τραγανού. Στο Βαρθολομιό ο υπολογίσιμος και φέτος Ηλειακός υποδέχεται την Δάφνη και στη Ν. Μανωλάδα η σκληρή Δόξα τον νεοφώτιστο Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου. Στα Λεχαινά παίζουν δύο νεοφώτιστοι, ο  Ηλειακός και ο Κένταυρος Σωστίου.

Την Κυριακή, πέρα από τα ματς του ΠΑΟΒ και του Αστέρα, θα διεξαχθούν άλλοι δύο αγώνες. Στο Καλλίκωμο ο αρκετά ανανεωμένος Ξενοφών θα παίξει με τον Πέλοπα Πύργου και στο Επιτάλιο ο υπολογίσιμος Αλφειός με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, στο δεύτερο πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής.

To πρόγραμμα της πρεμιέρας

Σάββατο 5/11-Ώρα 3.30μ.μ.

Δόξα Ν. Μανωλάδας- Λ. Αστέρας
Ηλειακός Β.- Δάφνη Ανδραβίδας

Θύελλα- Νίκη Τραγανού

Ηλειακός Λ.-Κένταυρος Σωστίου

Κυριακή 6/11-Ώρα 3.30μ.μ.

Ολυμπιάδα- ΠΑΟ Βάρδας

Αστέρας Αμαλιάδας- Α.Ο. Μακρισίων

Ξενοφών- Πέλοπας Πύργου
Αλφειός- Ολυμπιακός Σαβαλίων

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος