FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Πλήθος κόσμου στα Λεχαινά στο ματς Ηλειακός-Θύελλα (φωτό)

Ημερομηνία: 22-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το γεγονός ότι το Σάββατο διεξαγόταν για την Α1 PLAYSPORTS μονάχα ένα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Ηλειακό Λεχαινών και την Θύελλα Καταραχίου, έφερε αρκετό κόσμο στο καλαίσθητο γήπεδο των Λεχαινών. Περίπου 150 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς. Στην κερκίδα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, Ηλίας Φωτόπουλος, μαζί με την κόρη του, Δέσποινα, οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα δίπλα στους ανθρώπους του Ηλειακού και επί πολλά χρόνια παράγοντες του συλλόγου με μεγάλη προσφορά, Άρη Ιακωβάκη και Μπάμπη Κράγκαρη.

Στην εξέδρα ήταν από πλευράς Αστέρα Αμαλιάδας, ο πρόεδρος Νίκος Λυμπέρης, μαζί με τον γιο του και προπονητή της ομάδας, Ερνέστο, ενώ μαζί τους ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Γιώργος Μπουρούκης.

Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος της Δάφνης, Γιώργος Τσουραπάς, μαζί με τους προπονητές Σπύρο Αντωνόπουλο και Θοδωρή Λούρμπα και πολλοί άλλοι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Τέλος, στο ημίχρονο του αγώνα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο η 17χρονη ταλαντούχα παίκτρια της ΑΕΚ, Κωνσταντίνα Γουλιμή, η οποία λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος ήρθε το Σαββατοκύριακο στο πατρικό της στην Δήμητρα και δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη (κέρδισε 5-0 η ΑΕΚ). Η Γουλιμή θα προετοιμαστεί για τον επόμενο αγώνα με τα Χανιά, στο νεότευκτο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας, στις 4 Δεκεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος