FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Οι πρώτοι σκόρερς

Ημερομηνία: 23-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Λαθύρης έπιασε τον Τσουκαλά στην κορυφή

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Βαγγέλης Λαθύρης του ΠΑΟ Βάρδας με το γκολ που πέτυχε το Σάββατο κόντρα στον Ξενοφώντα έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς της Α1 PLAYSPORTS τον Πέτρο Τσουκαλά του Ηλειακού Βαρθολομιού στα 8 γκολ. Τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος παρέμεινε ο Πάρης Κωνσταντόπουλος του Α.Ο. Ξενοφών με 6 γκολ, ενώ ακολουθούν με 5 γκολ έξι παίκτες, που κανένας τους δεν σκόραρε κατά την 10η αγωνιστική. Στα 4 γκολ ανέβηκαν ο Σάκης Τζανέτος του Αστέρα με το γκολ που πέτυχε με αντίπαλο τον Πέλοπα και ο Αχαιός επιθετικός Ηλίας Μπίτρας του Ηλειακού Λεχαινών, που σκόραρε δις κατά του Αλφειού το περασμένο Σάββατο. Στα αξιοσημείωτα ότι έξι παίκτες του Αστέρα και πέντε του ΠΑΟ Βάρδας έχουν πετύχει από τρία γκολ και πάνω έκαστος, μετά από 10 αγωνιστικές. Άλλωστε, ΠΑΟΒ και Αστέρας είναι οι πιο παραγωγικές ομάδες του πρωταθλήματος με 34 και 30 γκολ αντίστοιχα. Τρίτος ακολουθεί ο Ηλειακός Βαρθολομιού με 26 και τέταρτη η Θύελλα με 21. 

Οι πρώτοι σκόρερς

8 γκολ: Λαθύρης (ΠΑΟΒ), Τσουκαλάς (Ηλειακός Β.),

6 γκολ: Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών)

5 γκολ: Παλούμπης (ΠΑΟ Βάρδας), Κολτσίδας, Μπουρούκης (Αστέρας), Σταυρούλιας (Ολυμπιακός Σ.), Αγριδιώτης (Αλφειός), Αγκόλι (Θύελλα).

4 γκολ: Γεωργιόπουλος, Τζανέτος, Μπατζακόπουλος, (Αστέρας), Πλαστουργός (ΠΑΟ Βάρδας),  Αποστολόπουλος, Δουλαβέρης (Ηλειακός Β.), Τσαγκάρης (Λ. Αστέρας), Στεφέν, Μπάρκας (Θύελλα), Μπίτρας, Σκιαδαρέσης (Ηλειακός Λ.), Ν. Κολοτούρος (Νίκη Τρ.).

3 γκολ: Μπίσα, Κοντάνας (ΠΑΟΒ), Βασιλικόπουλος (Αστέρας), Μπουγονικολός (Ολυμπιακός Σ.), Παπαδάτος (Δόξα Ν.Μ.), Σέφα (Λ. Αστέρας), Καπετανάκης (Α.Ο. Μακρισίων), Αλ. Τσάκος (Κένταυρος Σ.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος