FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Οι πρώτοι σκόρερς –Πήρε προβάδισμα ο Λαθύρης

Ημερομηνία: 19-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Κατά την 13η αγωνιστική της Α1 PLAYSPORTS, o Βαγγέλης Λαθύρης του ΠΑΟ Βάρδας σκόραρε δις απέναντι στον Α.Ο. Μακρισίων, έφτασε τα 11 γκολ και πήρε κεφάλι στον πίνακα των σκόρερς, ευρισκόμενος στο +2 από τον Πέτρο Τσουκαλά του Ηλειακού Βαρθολομιού και τον Πάρη Κωνσταντόπουλο του Α.Ο. Ξενοφών, ο οποίος σκόραρε και πάλι, στο ματς με τον Αστέρα (9 γκολ).

Ο Σωτήρης Σταυρούλιας του Ολυμπιακού Σαβαλίων με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Δάφνη έφτασε τα 7 γκολ, ενώ ο Σάκης Τζανέτος του Αστέρα ανεβαίνει διαρκώς (έφτασε τα 6 γκολ), σκοράροντας και κόντρα στον Α.Ο. Ξενοφών. Τα 5 γκολ έφτασε ο Νίκος Ροδόπουλος της Ολυμπιάδας με τα δύο που πέτυχε με αντίπαλο τον Πέλοπα και τα 4 ο Αχαιός Δημήτρης Ανδρεόπουλος του Ηλειακού Λεχαινών, με τα 2 τέρματα κόντρα στον Λ. Αστέρα, σε τρεις μόλις συμμετοχές με τους «γαλάζιους καβαλάρηδες».

Οι πρώτοι σκόρερς

11 γκολ: Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας)

9 γκολ: Τσουκαλάς (Ηλειακός Β.), Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών)

7 γκολ: Σταυρούλιας (Ολυμπιακός Σ.)

6 γκολ:  Παλούμπης (ΠΑΟ Βάρδας), Τζανέτος, Κολτσίδας (Αστέρας), Ν. Κολοτούρος (Νίκη Τρ.), Στεφέν (Θύελλα)

5 γκολ: Γεωργιόπουλος, Μπουρούκης (Αστέρας), Μπίσα, Πλαστουργός (ΠΑΟ Βάρδας),  Αγριδιώτης (Αλφειός), Αγκόλι (Θύελλα),  Αποστολόπουλος (Ηλειακός Β.), N. Ροδόπουλος (Ολυμπιάδα)

4 γκολ: Κοντάνας (ΠΑΟ Βάρδας), Μπατζακόπουλος (Αστέρας), Δουλαβέρης (Ηλειακός Β.), Τσαγκάρης (Λ. Αστέρας), Μπίτρας, Σκιαδαρέσης, Ανδρεόπουλος (Ηλειακός Λ.), Μπάρκας (Θύελλα)

3 γκολ: Μικελάτος (ΠΑΟΒ), Βασιλικόπουλος (Αστέρας), Μπουγονικολός (Ολυμπιακός Σ.), Παπαδάτος (Δόξα Ν.Μ.), Σέφα (Λ. Αστέρας), Καπετανάκης (Α.Ο. Μακρισίων), Κανελλόπουλος (Πέλοπας), Κωστόπουλος (Δάφνη), Αλ. Τσάκος (Κένταυρος Σ.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος