FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Οι πρώτοι σκόρερς-Μαζί στην κορυφή Τσουκαλάς, Λαθύρης

Ημερομηνία: 12-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Κατά την 12η αγωνιστική της Α1 PLAYSPORTS, ο Πέτρος Τσουκαλάς του Ηλειακού Βαρθολομιού σκόραρε απέναντι στον Ηλειακό Λεχαινών και βρέθηκε ξανά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς, με συγκάτοικο τον Βαγγέλη Λαθύρη του ΠΑΟ Βάρδας στα 9 γκολ. Στην τρίτη θέση με 8 γκολ βρίσκεται ο Πάρης Κωνσταντόπουλος του Α.Ο. Ξενοφών, που σκόραρε ξανά την Κυριακή κόντρα στην Θύελλα και είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός αυτή τη στιγμή καθώς έχει βάλει όλα τα γκολ από την 4η αγωνιστική και μετά!
Στην τέταρτη θέση του πίνακα βρίσκονται τέσσερις παίκτες με 6 γκολ, ο ταλαντούχος Νίκος Παλούμπης του ΠΑΟΒ που σκόραρε το Σάββατο κόντρα στο Σκουροχώρι, ο Λάκης Κολτσίδας του Αστέρα, που από την 6η αγωνιστική και μετά έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα, ο αρχηγός της Νίκης Τραγανού, Νίκος Κολοτούρος, που έχει πετύχει σχεδόν τα μισά γκολ της ομάδας του (6 από τα 13) και ο Αφρικανός Στεφέν Κοντό της Θύελλας που έχει σκοράρει σε 3 ματς από δύο γκολ στο καθένα!

Οι πρώτοι σκόρερς
9 γκολ: Τσουκαλάς (Ηλειακός Β.), Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας)
8 γκολ: Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών)
6 γκολ: Παλούμπης (ΠΑΟ Βάρδας), Κολτσίδας (Αστέρας), Ν. Κολοτούρος (Νίκη Τρ.), Στεφέν (Θύελλα)
5 γκολ: Γεωργιόπουλος, Τζανέτος, Μπουρούκης (Αστέρας), Πλαστουργός (ΠΑΟ Βάρδας), Σταυρούλιας (Ολυμπιακός Σ.), Αγριδιώτης (Αλφειός), Αγκόλι (Θύελλα), Αποστολόπουλος (Ηλειακός Β.)
4 γκολ: Μπατζακόπουλος (Αστέρας), Δουλαβέρης (Ηλειακός Β.), Τσαγκάρης (Λ. Αστέρας), Μπίτρας, Σκιαδαρέσης (Ηλειακός Λ.), Μπάρκας (Θύελλα)
3 γκολ: Μπίσα, Κοντάνας, Μικελάτος (ΠΑΟΒ), Βασιλικόπουλος (Αστέρας), Μπουγονικολός (Ολυμπιακός Σ.), Παπαδάτος (Δόξα Ν.Μ.), Σέφα (Λ. Αστέρας), Καπετανάκης (Α.Ο. Μακρισίων), Κανελλόπουλος (Πέλοπας), N. Ροδόπουλος (Ολυμπιάδα), Αλ. Τσάκος (Κένταυρος Σ.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος