FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Ο Ολυμπιάδα έσπασε το αήττητο σερί του Τραγανού-«Πολυβόλο» ο ΠΑΟΒ, μεγάλο διπλό η Θύελλα

Ημερομηνία: 08-04-2023 | Συντάκτης:

Για την 27η αγωνιστική της Α1 PLAYSPORTS, η Ολυμπιάδα Γουμέρου (φωτό) έσπασε το αήττητο σερί των 11 αγώνων της Νίκης Τραγανού, με σκορ 1-0, πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη και ελπίζει για τα καλά πλέον στην αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και την διεκδίκηση της παραμονής στα πλέι-άουτ. Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου πέτυχε ο Νίκος Ροδόπουλος στο 5ο λεπτό με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟ Βάρδας νίκησε με 7-0 τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου κι έφτασε τις 24 νίκες σε 27 αγώνες, σπάζοντας και το φράγμα των 100 γκολ (έχει πετύχει 105). Το ημίχρονο ήταν 3-0 με γκολ των Λαθύρη, Μηλαδόπουλου και Παλούμπη και στο β΄ μέρος σκόραραν οι Μηλαδόπουλος, Λαθύρης και δύο γκολ πέτυχε ο Μπίσα.

Τέλος, η Θύελλα Καταραχίου νίκησε στο Καλλίκωμο τον Ξενοφώντα, που καιγόταν για τη νίκη, με σκορ 1-2 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα των Αλεξανδρόπουλου-Αθανασόπουλου προηγήθηκε στο 24΄ με τον Κιάμο και ο Ξενοφών ισοφάρισε με αυτογκόλ του Κολόκα. Στο 77΄ ο Αγκόλι με μακρινό απευθείας φάουλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα

Σάββατο 8/4

Ξενοφών-Θύελλα 1-2
Ολυμπιάδα- Νίκη Τρ. 1-0

ΠΑΟ Βάρδας- Λ. Αστέρας 7-0

Κυριακή 9/4-Ώρα 5μ.μ.

Ηλειακός Λ.-Ηλειακός Β.
Αλφειός-Αστέρας
Ολυμπιακός Σ.-Δόξα Ν.Μ.
Πέλοπας-Δάφνη

Κένταυρος Σ.-Α.Ο. Μακρισίων 0-3 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος