FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Ντέρμπι στην Βάρδα-Απέσυρε την συμμετοχή του ο Κένταυρος-Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 18-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το μεγάλο ντέρμπι της Α1 PLAYSPORTS ανάμεσα στα φαβορί για τον φετινό τίτλο, διεξάγεται την 4η αγωνιστική, την προσεχή Κυριακή στις 3μ.μ., στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας. ΠΑΟ Βάρδας και Αστέρας Αμαλιάδας συγκρούονται με έπαθλο το τρίποντο, που για τον μεν ΠΑΟΒ θα αποτελέσει…άλμα τίτλου, εφόσον είναι ήδη στο +3 από τον Αστέρα και θα πάει στο +6, την στιγμή που δεν υπάρχουν πλέι-οφ, για τον δε Αστέρα μια ευκαιρία να πιάσει τον ΠΑΟΒ στην κορυφή και να επιστρέψει δυνατά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Μεγάλο παιχνίδι στην Βάρδα, ανάμεσα στις δύο πιο ποιοτικές ομάδες της φετινής Α1, βάσει ρόστερ. Βέβαια, οι δυο ομάδες έχουν προβλήματα. Ο μεν ΠΑΟΒ θα παραταχθεί χωρίς Λιόση, Μικελάτο, Μπίσα και Δούλο, ο δε Αστέρας χωρίς τον Μπαρδούση, ενώ έχει εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του βασικού γκολκίπερ, Ανδρέα Αντωνόπουλου, που έχει υποστεί εξάρθρωση στο μεγάλο δάχτυλο του χεριού.
Από κει και πέρα, ο Ηλειακός Βαρθολομιού που συγκατοικεί στην κορυφή με τον ΠΑΟΒ, όντας κι αυτός αήττητος, έχει δύσκολη έξοδο την Κυριακή στο Επιτάλιο με αντίπαλο τον Αλφειό. Την Κυριακή θα γίνει και το γειτονικό ντέρμπι Νίκη Τραγανού-Δάφνη Ανδραβίδας, και άλλα τρία ενδιαφέροντα ματς, Ξενοφών-Ολυμπιάδα, Ολυμπιακός Σαβαλίων-Λ. Αστέρας και Πέλοπας-Μακρίσια. Το Σάββατο θα διεξαχθεί ένας αγώνας, αυτός μεταξύ του υπολογίσιμου Ηλειακού Λεχαινών με την φιλόδοξη Θύελλα Καταραχίου.
Τέλος, ο Κένταυρος Σωστίου απέσυρε την συμμετοχή του από το πρωτάθλημα λόγω έλλειψης παικτών κι έτσι η Δόξα Ν.Μ. θα πάρει το τρίποντο άνευ αγώνα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Σάββατο 19/11-Ώρα 3μ.μ.
Ηλειακός Λ.-Θύελλα: Β. Τσάκαλης
Κένταυρος- Δόξα Ν.Μ. 0-3 α.α.

Κυριακή 20/11-Ώρα 3μ.μ.
ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας: Στάμος
Αλφειός – Ηλειακός Β.: Β. Τσάκαλης
Ξενοφών – Ολυμπιάδα: Σταυρόπουλος
Νίκη Τραγανού-Δάφνη: Ρηγόπουλος
Ολυμπιακός Σ.-Λ. Αστέρας: Πήττας
Πέλοπας-Α.Ο. Μακρισίων: Παυλόπουλος

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος