FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Ντέρμπι στην Αμαλιάδα-Στο Τραγανό ο ΠΑΟΒ-Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 20-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

14η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στην Α1 PLAYSPORTS και το Σάββατο στην Αμαλιάδα θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηλειακό Βαρθολομιού. Ο Αστέρας είναι δεύτερος στην βαθμολογία, στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Βάρδας και δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, μετά την γκέλα στο Καλλίκωμο. Ο Ηλειακός είναι ακριβώς πίσω από τον Αστέρα, τέσσερις βαθμούς, και έχοντας ως στόχο να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, θα παίξει για τη νίκη στην Αμαλιάδα.

Ο ΠΑΟ Βάρδας την ίδια μέρα έχει δύσκολη έξοδο στο Τραγανό και στοχεύει σε άλλο ένα «διπλό» που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τέταρτος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός Σαβαλίων, παίζει την Κυριακή στο Ενωσιακό με τον Πέλοπα, που «καίγεται» για βαθμούς.

Δυνατό ματς αναμένεται το Σάββατο στο Σκουροχώρι ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, τον 5ο της βαθμολογίας Λ. Αστέρα και την Θύελλα που είναι τρεις βαθμούς πίσω του. Όπως το ίδιο αναμένεται και στη Ν. Μανωλάδα, στο ματς Δόξα-Ξενοφών, δύο ομάδες που προσπαθούν να κρατήσουν απόσταση από τις θέσεις των πλέι-άουτ.

Στα Μακρίσια την Κυριακή ο Α.Ο.Μ. περιμένει τον πολύ ανταγωνιστικό Ηλειακό Λεχαινών, που διάγει εξαιρετική πορεία (5ος  με 19 βαθμούς), ενώ τέλος η Δάφνη, που έχει μείνει πίσω, ψάχνει εναγωνίως βαθμούς με αντίπαλο τον Αλφειό (επίσης 5ος με 19 βαθμούς).

To πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 21/1-Ώρα 3μ.μ.

Αστέρας – Ηλειακός Β.

Νίκη Τραγανού – ΠΑΟ Βάρδας

Λ. Αστέρας-Θύελλα
Δόξα Ν.Μ.- Ξενοφών
Δάφνη – Αλφειός

Κυριακή 22/1-Ώρα 3μ.μ.

Πέλοπας- Ολυμπιακός Σ.
Α.Ο. Μακρισίων- Ηλειακός Λ.

Κένταυρος Σ.- Ολυμπιάδα 0-3 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος