FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Μεγάλο διπλό το Τραγανό-Εύκολες νίκες Βαρθολομιό και Λεχαινά, δύσκολη η Δόξα

Ημερομηνία: 05-11-2022 | Συντάκτης:

Ξεκίνησε σήμερα το πρωτάθλημα της A1 PLAYSPORTS υπό δυνατή βροχή σε όλα τα γήπεδα. Η Νίκη Τραγανού πέτυχε τη νίκη της ημέρας με 3-1 στο Ενωσιακό επί της Θύελλας. Το 0-1 έκανε στο 28΄ ο Τσάκος από σέντρα του Φώτη Καλογερόπουλου και στο 32΄ ο Μπάρκας ισοφάρισε με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Αγκόλι. Το 1-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου σημείωσε ο Γιάννης Κασσιανός από κοντά στο 37΄ και το 1-3 στο 56΄ ο Φώτης Καλογερόπουλος με κεφαλιά από σέντρα του Τσάκου.

Στη Ν. Μανωλάδα η Δόξα νίκησε δύσκολα 3-2 τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου. Το σκορ άνοιξε ο Διονύσης Παναγόπουλος για την Δόξα και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Καβαθάς ισοφάρισε και ο Πυρρής έκανε το 2-1 με σουτ από 30 μέτρα! Το 2-2 έκανε ο Λούσκος για τον Λ. Αστέρα και το τελικό 3-2 στο 80΄ ο Παπαδάτος με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος.

Στο Βαρθολομιό ο Ηλειακός επικράτησε 5-0 της Δάφνης. Το ημίχρονο ήταν 2-0 με δύο γκολ του Αποστολόπουλου. Στο β΄ μέρος ο Ηλειακός σκόραρε άλλες τρεις φορές με τους Σαρακίνη, Τσουκαλά και Δουλαβέρη.

Τέλος, στα Λεχαινά ο Ηλειακός νίκησε εύκολα με 6-1 τον Κένταυρο Σωστίου. Το ημίχρονο ήταν 4-0 με γκολ των Τσίμπιτση, Μάη, Τσαντίλη και Σκιαδαρέση. Στο β΄ ημίχρονο το 5-0 έκανε ξανά ο Σκιαδαρέσης και στη συνέχεια έγινε το 5-1 με αυτογκόλ του Κουργιαλά. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Μουσερής.

Τα αποτελέσματα

Δόξα Ν. Μανωλάδας- Λ. Αστέρας  3-2
Ηλειακός Β.- Δάφνη Ανδραβίδας  5-0

Θύελλα- Νίκη Τραγανού 1-3

Ηλειακός Λ.-Κένταυρος Σωστίου 6-1

Κυριακή 6/11-Ώρα 3.30μ.μ.

Ολυμπιάδα- ΠΑΟ Βάρδας

Αστέρας Αμαλιάδας- Α.Ο. Μακρισίων

Ξενοφών- Πέλοπας Πύργου
Αλφειός- Ολυμπιακός Σαβαλίων

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος