FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Μεγάλες νίκες Δάφνη και Τραγανό, ισοπαλίες σε Σπιάντζα, Επιτάλιο

Ημερομηνία: 18-02-2023 | Συντάκτης:

Για την 18η αγωνιστική της Α1 PLAYSPORTS, η Δάφνη Ανδραβίδας πέτυχε μεγάλο διπλό στα Μακρίσια στο «εξάποντο» με τον Α.Ο.Μ. με σκορ 1-2, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ που είχε χάσει στην Ανδραβίδα στον α΄ γύρο!

Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο και αφού είχε δοκάρι στο 18΄ με τον Κόσκορη, προηγήθηκε στο 23΄ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ζωγόπουλου από αριστερά, ύστερα από μπαλιά του Παναγιωτόπουλου.

Ο Α.Ο.Μ. ισοφάρισε άμεσα, δύο λεπτά μετά με πέναλτι του Δούφα, πέναλτι που κέρδισε ο Καραθανάσης από τον Χαντζή.

Στην επανάληψη, στο 60΄ ο Κωστόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-2, ύστερα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Χαντζή και με τον Ελ Ζουντί να μην βρίσκει «γεμάτα» την μπάλα στην έξοδο, με αποτέλεσμα να πάρει ύψος και να υπερισχύσει στην διεκδίκησή της ο σκόρερ Ανδρέας Κωστόπουλος. Στο 76΄ και 87΄ ο Κηπουρός δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ Ρούνη, που κράτησε το 1-2.

Στο Τραγανό η Νίκη έσπασε το αήττητο σερί των 8 αγωνιστικων της Δόξας, με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Κώστα Κολοτούρο μόλις στο 3ο λεπτό. Στο 28΄ η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Σκλαβενίτη με απευθείας κόκκινη, επειδή ανέτρεψε αντίπαλο εκτός περιοχής, ο οποίος βρισκόταν σε προφανή ευκαιρία για να πετύχει γκολ.

Στο Επιτάλιο, Αλφειός και Ξενοφών αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Στο 30΄ ο Πεσκελίδης με πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 και στο 48΄ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος ισοφάρισε 1-1.

Τέλος, στο Ενωσιακό, Πέλοπας και Λ. Αστέρας κόλλησαν στο μηδέν (0-0).

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα

Σάββατο 18/2

Α.Ο. Μακρισίων-Δάφνη 1-2
Αλφειός-Ξενοφών 1-1

Νίκη Τρ.-Δόξα Ν.Μ. 1-0
Πέλοπας-Λ. Αστέρας 0-0

Κυριακή 19/2-Ώρα 3.30μ.μ.

Ολυμπιακός Σ.- Ηλειακός Β.
ΠΑΟ Βάρδας-Θύελλα
Ηλειακος Λ.- Ολυμπιάδα

Κένταυρος Σ.-Αστέρας 0-3 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος