FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Εμβόλιμη αγωνιστική με δυνατά ματς-Το πρόγραμμα

Ημερομηνία: 14-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στην Α1 PLAYSPORTS, η ένατη, και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετά δυνατά ματς αλλά και ντέρμπι. Καταρχάς, ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται τον τέταρτο της βαθμολογίας Αλφειό, ενώ ο δεύτερος  Αστέρας πάει στην Ανδραβίδα για να παίξει με την Δάφνη. Ο τρίτος της βαθμολογίας Ηλειακός Βαρθολομιού έχει δύσκολη έξοδο στο Τραγανό κόντρα στην Νίκη, που μπορεί να είναι χωρίς νίκη έξι αγωνιστικές (1 ισοπαλία-5 ήττες), αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα με καλό ρόστερ, που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε.

Στα Σαβάλια, ο πέμπτος Ολυμπιακός περιμένει τον Ηλειακό Λεχαινών, σε άλλο ένα καλό ματς της αγωνιστικής. Η έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, ο νεοφώτιστος Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου, που είναι 6ος και έξι σερί ματς αήττητος (3 νίκες-3 ισοπαλίες) πάει στα Μακρίσια να αντιμετωπίσει τον σκληροτράχηλο Α.Ο.Μ.. Στο Ενωσιακό της Σπιάντζας θα διεξαχθεί το πυργιώτικο ντέρμπι με κοινή έδρα, ανάμεσα στον Πέλοπα και την Θύελλα, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 10 πόντους.

Τέλος, στο Γούμερο η ουραγός Ολυμπιάδα, που «καίγεται» για τη νίκη, θα φιλοξενήσει την Δόξα Ν.Μ., που προέρχεται από δύο βαριές ήττες, από Θύελλα και Αστέρα.

Το σημερινό πρόγραμμα

Ώρα 3μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας- Αλφειός
Δάφνη- Αστέρας

Νίκη Τρ.- Ηλειακός Β.

Ολυμπιακός Σ.-Ηλειακός Λ.
Πέλοπας-Θύελλα
Α.Ο. Μακρισίων- Λ. Αστέρας
Ολυμπιάδα- Δόξα Ν.Μ.

Κένταυρος Σ. – Ξενοφών  0-3α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος