FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Δύσκολες έξοδοι για τους πρωτοπόρους-Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 02-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην Σπιάντζα ο ΠΑΟΒ, στο Σκουροχώρι ο Ηλειακός, στο Γούμερο ο Αστέρας-Γειτονικά ντέρμπι σε Ανδραβίδα, Μακρίσια

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η 7η αγωνιστική της A1 PLAYSPORTS περιλαμβάνει θεωρητικά δύσκολα παιχνίδια για τις τρεις ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Βάρδας (16 βαθμοί) παίζει το Σάββατο στη Σπιάντζα κόντρα στον υπολογίσιμο στην έδρα του, Πέλοπα, και την ίδια μέρα ο δεύτερος Ηλειακός Βαρθολομιού (15 βαθμοί) παίζει στο Σκουροχώρι με τον ικανό για όλα Λ. Αστέρα. Την Κυριακή, ο τρίτος της βαθμολογίας Αστέρας Αμαλιάδας (13 βαθμοί) αγωνίζεται στο Γούμερο με την Ολυμπιάδα, που στο «σπίτι» της είναι πάντα επικίνδυνη.

Από κει και πέρα, δυνατό ματς αναμένεται το Σάββατο στην Ν.Μανωλάδα, ανάμεσα στην ισχυρή Δόξα και την φιλόδοξη Θύελλα Καταραχίου. Την ίδια μέρα, έχουμε δύο γειτονικά ντέρμπι, στα Μακρίσια, ανάμεσα στον Α.Ο.Μ. και τον Ξενοφώντα και στην Ανδραβίδα μεταξύ Δάφνης και Ηλειακού Λεχαινών, και αμφότερα τα ματς φαντάζουν ιδιαιτέρως αμφίρροπα.

Τέλος, την Κυριακή, πέρα από το Ολυμπιάδα-Αστέρας θα διεξαχθεί και το επίσης ενδιαφέρον ματς Νίκη Τραγανού-Αλφειός, με τους γηπεδούχους να έχουν μείνει πίσω μετά το καλό ξεκίνημα που είχαν στο πρωτάθλημα (έχουν τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς), σε αντίθεση με τον Αλφειό, που έχει να ηττηθεί από την πρεμιέρα (έκτοτε 3 νίκες-2 ισοπαλίες).

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 3/12-Ώρα 3μ.μ.

Πέλοπας-ΠΑΟ Βάρδας
Λ. Αστέρας- Ηλειακός Β.

Δόξα Ν.Μ.- Θύελλα

Δάφνη- Ηλειακός Λ.

Α.Ο. Μακρισίων- Ξενοφών

Κυριακή 4/12-Ώρα 3μ.μ.

Ολυμπιάδα-Αστέρας

Νίκη Τραγανού-Αλφειός

Ολυμπιακός Σ.-Κένταυρος Σ.  3-0 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος