FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Δύσκολες έξοδοι για Αστέρα, Ηλειακό-Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 13-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εντός με Μακρίσια ο ΠΑΟΒ-Δυνατά ματς σε Επιτάλιο, Λεχαινά, Γούμερο

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

13η αγωνιστική στην Α1 PLAYSPORTS και τόσο ο Αστέρας όσο και ο Ηλειακός Βαρθολομιού, που παίζουν το Σάββατο, έχουν δύσκολες εξόδους, και ο πρωτοπόρος ΠΑΟΒ, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή τον Α.Ο.Μ., θα έχει την προσοχή του στραμμένη εκεί. Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Αστέρας, ταξιδεύει στο Καλλίκωμο για να παίξει με τον πάντα υπολογίσιμο Ξενοφώντα, ο οποίος θέλει να κόψει βαθμούς και από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, προς όφελος του βέβαια, καθώς παλεύει να απομακρυνθεί από την ζώνη των πλέι-άουτ.

Ο τρίτος Ηλειακός Βαρθολομιού πάει στην Σπιάντζα να παίξει με την ανεβασμένη Θύελλα, που και αυτή δίνει μάχη για να χτίσει διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο τέταρτος Ολυμπιακός Σαβαλίων έχει-θεωρητικά-πιο βατή αποστολή κόντρα στην Δάφνη, που όμως παλεύει κάθε ματς και ήταν άτυχη στα δύο τελευταία, ενώ ο πέμπτος Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου πάει στα Λεχαινά να παίξει με τον σκληροτράχηλο Ηλειακό, που έχει τρεις βαθμούς λιγότερους. Ο έκτος Αλφειός δίνει και αυτός δύσκολο ματς με την Δόξα Ν.Μ. στο Επιτάλιο, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν δύο βαθμοί.

Τέλος, την Κυριακή στο Γούμερο υπάρχει η μάχη παραμονής ανάμεσα στην Ολυμπιάδα, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Τραγανό και τον δυσκολοκατάβλητο Πέλοπα, που έχει 7 ισοπαλίες σε 12 αγώνες! 

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο 14/1-Ώρα 3μ.μ.

Ξενοφών- Αστέρας
Θύελλα- Ηλειακός Β.

Ηλειακός Λ.- Λ. Αστέρας
Αλφειός – Δόξα Ν.Μ.

Κυριακή 15/1-Ώρα 3μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας- Α.Ο. Μακρισίων
Ολυμπιακός Σ.- Δάφνη
Ολυμπιάδα – Πέλοπας

Κένταυρος Σ.- Νίκη Τρ.  0-3α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος