FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Χωρίς… ανάσα με μάχες παραμονής-Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πέλοπας-Ηλειακός και Ολυμπιάδα-Λ. Αστέρας τα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Χωρίς… ανάσα και όποιος αντέξει συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 PLAYSPORTS την Τετάρτη, με άλλη μια εμβόλιμη αγωνιστική (ώρα έναρξης 4μ.μ.). Η 23η αγωνιστική έχει δυνατά ματς με φόντο την παραμονή στην κατηγορία, καθώς εκεί έχει στραφεί πλέον όλο το ενδιαφέρον. Στην κορυφή ο διαφαινόμενος πρωταθλητής ΠΑΟ Βάρδας πάει στα Σαβάλια να παίξει με τον τρίτο Ολυμπιακό και ο δεύτερος Αστέρας στη Ν. Μανωλάδα με την τέταρτη της βαθμολογίας, Δόξα Ν.Μ. Αυτά είναι και τα μοναδικά ματς της αγωνιστικής, χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον.

Από κει και πέρα, ο 4ος Ηλειακός Βαρθολομιού ταξιδεύει στα Μακρίσια, που προέρχονται από δύο μεγάλες νίκες και παλεύουν για την παραμονή. Η 6η Θύελλα Καταραχίου, που είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος εδώ και δύο μήνες, πάει στην Ανδραβίδα να παίξει με την Δάφνη, που ψάχνει βαθμούς στη μάχη της σωτηρίας και θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο, τον Τάκη Λίβανο.

Η 7η Νίκη Τραγανού, που είναι οχτώ ματς αήττητη (5 νίκες-3 ισοπαλίες) και έχει αναπνεύσει βαθμολογικά (είναι στο +7 πλέον από την ζώνη των πλέι-άουτ), περιμένει τον Ξενοφώντα που έκανε… πισωγύρισμα με την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο.Μ. (ήταν 6 ματς αήττητος).

Ο 8ος Αλφειός θα πάρει άκοπα τους τρεις βαθμούς με το Σώστι και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με δύο «εξάποντα» ματς παραμονής. Στο Ενωσιακό ο Πέλοπας θα υποδεχτεί τον Ηλειακό Λεχαινών, όντας με την πλάτη στον τοίχο καθώς ισοβαθμεί με την Ολυμπιάδα στην τελευταία θέση με 22 βαθμούς. Την Ολυμπιάδα που και αυτή δίνει εντός έδρας «τελικό» με τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου.

Ηλειακός Λεχαινών και Σκουροχώρι είναι ελάχιστα πάνω από την ζώνη των πλέι-άουτ και μόνο αδιάφοροι δεν είναι…

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Τετάρτη 15/3-Ώρα 4μ.μ.

Ολυμπιακός Σ.-ΠΑΟ Βάρδας
Δόξα Ν.Μ.-Αστέρας
Δάφνη-Θύελλα
Νίκη Τραγανού-Ξενοφών
Α.Ο. Μακρισίων-Ηλειακός Β.
Πέλοπας – Ηλειακος Λ.
Ολυμπιάδα-Λ. Αστέρας Σκ.
Κένταυρος Σ.-Αλφειός 0-3 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος