FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Αναβλήθηκε η εμβόλιμη αγωνιστική-Διευκρινιστική ανακοίνωση από την Ε.Π.Ο. για τους απινιδωτές

Ημερομηνία: 01-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας αναβλήθηκε ύστερα από σημερινή διευκρινιστική ανακοίνωση της Ε.Π.Ο., η οποία αναφέρει πως αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα γίνονται μόνο σε όσα γήπεδα υπάρχει απινιδωτής.

Ωστόσο, κάποια γήπεδα στην Ηλεία έχουν προμηθευτεί ήδη απινιδωτή, όπως της Βάρδας, του Τραγανού και της Ανδραβίδας, η ΕΠΣΗ όμως αποφάσισε να αναβληθεί όλη η αγωνιστική, παρά την διευκρινιστική ανακοίνωση της ΕΠΟ, με την αιτιολογία, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΣΗ προς τα σωματεία, «το πρωτάθλημα να διεξαχθεί επί ίσοις όροις!», παρότι απομένουν 15 αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του! Ήδη κάποιες ομάδες εκφράζουν παράπονα για την απόφαση αναβολής όλων των σημερινών αγώνων.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΗ…

Η σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη διεξαγωγή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, διευκρινίζονται τα εξής: Ουδείς αγώνας διεξαχθεί σε γήπεδα στα οποία δεν υπάρχει απινιδωτής. Αυτονόητο είναι ότι στα γήπεδα, στα οποία υπάρχουν απινιδωτές, οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος