FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: 10η στροφή με αμφίρροπα ματς-Μάχες σε Λεχαινά, Σκουροχώρι, Σπιάντζα, Μακρίσια

Ημερομηνία: 16-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δέκατη αγωνιστική στην Α1 PLAYSPORTS το Σαββατοκύριακο και τελευταία πριν τις γιορτές και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετά αμφίρροπα ματς. Ξεκινώντας από τους πρωτοπόρους, ο ΠΑΟ Βάρδας παίζει το Σάββατο στο Καλλίκωμο με τον Ξενοφώντα, ενώ ο Αστέρας υποδέχεται την Κυριακή τον Πέλοπα και αμφότεροι είναι τα φαβορί για να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους. Ο τρίτος Ηλειακός Βαρθολομιού παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς με τον Κένταυρο Σωστίου.

Από κει και πέρα, ο τέταρτος της βαθμολογίας Ολυμπιακός Σαβαλίων έχει δύσκολη έξοδο στην Σπιάντζα με αντίπαλο την Θύελλα Καταραχίου που είναι τρία σερί ματς αήττητη. Ο πέμπτος Αλφειός έχει επίσης δύσκολη έξοδο το Σάββατο στα Λεχαινά με τον υπολογίσιμο Ηλειακό (7ος) και ο έκτος Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου υποδέχεται την Κυριακή την Νίκη Τραγανού, που στα τελευταία ματς έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες αλλά σκοράρει δύσκολα, με αποτέλεσμα να έχει γνωρίσει τέσσερις σερί ήττες και να έχει υποχωρήσει στην 14η θέση! Η Δόξα Ν. Μανωλάδας που και αυτή προέρχεται από τρεις σερί ήττες κι έχει υποχωρήσει στην 8η θέση (ισοβαθμία στους 11 βαθμούς με Θύελλα, Πέλοπα και Ξενοφώντα) περιμένει το Σάββατο την Δάφνη, που είναι ακριβώς πίσω της με δύο βαθμούς λιγότερους.

Τέλος, στα Μακρίσια έχουμε την Κυριακή μάχη με φόντο την παραμονή, ανάμεσα στον τοπικό Α.Ο.Μ. και την Ολυμπιάδα Γουμέρου, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν δύο βαθμοί.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/12-Ώρα 3μ.μ.

Ξενοφών-ΠΑΟ Βάρδας

Ηλειακός Λ.- Αλφειός

Δόξα Ν.Μ.- Δάφνη

Κυριακή 18/12-Ώρα 3μ.μ.

Αστέρας- Πέλοπας
Λ. Αστέρας- Νίκη Τρ.

Θύελλα -Ολυμπιακός Σ.
Α.Ο. Μακρισίων – Ολυμπιάδα

Ηλειακός Β. – Κένταυρος Σ.  3-0 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος