FOLLOW US: facebook twitter

Α1 Κατηγορία: Φιλικές νίκες για ΠΑΟΒ, Ηλειακό, Αλφειό, Λ. Αστέρα

Ημερομηνία: 22-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο ΠΑΟ Βάρδας όπως παρατάχθηκε το Σάββατο στα Λεχαινά.

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Τέσσερα  δυνατά φιλικά μεταξύ ομάδων της Α1 Κατηγορίας διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο στη Ν. Μανωλάδα, ο Ηλειακός Βαρθολομιού νίκησε 4-1 τη Δόξα. Η ομάδα του Τάκη Δρακόπουλου, προηγήθηκε με τον Αποστολόπουλο και ισοφάρισε ο Σαλομπεχάι σε 1-1 για την Δόξα, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, η Δόξα έχασε πέναλτι με τον Διαμαντή Παναγόπουλο (οριζόντιο δοκάρι και άουτ) και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι του Βαρθολομιού αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ένα με τον Γκίνη και δύο με τον νεαρό Δουλαβέρη, φτάνοντας στο 1-4. Είναι το δεύτερο διαδοχικό φιλικό που ο Ηλειακός Βαρθολομιού πετυχαίνει 4 γκολ (είχε γίνει το ίδιο στα Λεχαινά κόντρα στον Ηλειακό), δείγμα της δυναμικής που έχει η ομάδα επιθετικά.

Ο Ηλειακός Λεχαινών σε πλήρη παράταξη.

Στο ανακαινισμένο γήπεδο των Λεχαινών, ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε 2-1 τον Ηλειακό στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι της σεζόν. Ο Περικλής Πολίτης με δύο δικά του γκολ στις αρχές του β΄ ημιχρόνου (το δεύτερο με πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Πολίτης) έκανε το 0-2 για τους «ταύρους» του Ηλία Φωτόπουλου. Ο Ηλειακός του Λύσανδρου Τζαβάρα, που παρουσίασε στιβαρό πρόσωπο, μείωσε στο 75΄ σε 2-1 με τον Θεοφιλόπουλο.

Ο Αλφειός στο χθεσινό φιλικό με την Θύελλα.

Την Κυριακή ο Αλφειός νίκησε 3-0 την Θύελλα Καταραχίου στο Επιτάλιο. Το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου έκανε ο Αντώνης Παργινός, με ωραία ατομική προσπάθεια. Το 2-0 σημείωσε ο Αγριδιώτης και το 3-0 ο 28χρονος Πυργιώτης αμυντικός με θητεία σε επαγγελματικές ομάδες, Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, με απευθείας φάουλ (απλά προπονείται με τον Αλφειό όσο είναι στον Πύργο, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του).

Η Θύελλα Καταραχίου στο Επιτάλιο.

Στα Μακρίσια, ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου επιβλήθηκε 4-2 του Α.Ο.Μ., με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τσαγκάρη που πέτυχε χατ-τρικ. Ο Τσαγκάρης άνοιξε το σκορ και ο Σάκης Κηπουρός ισοφάρισε 1-1. Τσαγκάρης και Νίκος Σταματελάτος έκαναν το 1-3, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Ο Θοδωρής Δούφας μείωσε σε 2-3 και ο Τσαγκάρης λίγο πριν τη λήξη διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Φωτογραφίες: Κώστας Τσιχλιάς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος