FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Την Κυριακή οι πρώτοι αγώνες των πλέι-οφ

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας όρισε τα πρώτα ματς των ημιτελικών των πλέι-οφ και αυτά θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή στις 4μ.μ.. Ο Πανηλειακός θα υποδεχτεί την Νίκη Τραγανού και ο Ηλειακός Βαρθολομιού τον Ξενοφώντα. Οι επαναληπτικοί δεν έχουν οριστεί ακόμα.

Το οξύμωρο είναι ότι Πανηλειακός και Ηλειακός Βαρθολομιού που τερμάτισαν πρώτοι στους ομίλους τους, δεν έχουν τον επαναληπτικό στην έδρα τους και ως εκ τούτου δεν έχουν το συγκεκριμένο σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη των πλέι-οφ, το οποίο υπάρχει πολλά χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως!

Η προκήρυξη αναφέρει τα εξής: «Ο πρώτος αγώνας play off θα γίνει στην έδρα των σωματείων με την υψηλότερη βαθμολογική θέση. Ο δεύτερος αγώνας play off θα γίνει στην έδρα των σωματείων με την χαμηλότερη βαθμολογική θέση. Σε περίπτωση απόλυτης ισοβαθμίας (βαθμοί – γκολ) θα διεξαχθεί και τρίτος (3ος) αγώνας στην έδρα των σωματείων με την υψηλότερη βαθμολογική θέση της κανονικής περιόδου (δεν ισχύουν εκτός έδρας γκολ σε αγώνες play off και play out). Σε περίπτωση τριών (3) ισοπαλιών ευνοείται η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογική θέση της κανονικής περιόδου.

Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα δώσουν νέους αγώνες play off μεταξύ τους για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ο ορισμός της έδρας του 1ου αγώνα θα προκύψει μετά από κλήρωση. Μετά το πέρας και των δύο αγώνων εάν υπάρξει ισοβαθμία θα ακολουθηθούν τα οριζόμενα από τον ΚΑΠ (αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο, παράταση, πέναλτι)».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος