FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Πρωταθλητής ο Πανηλειακός, 3-0 τον Ξενοφώντα

Ημερομηνία: 20-04-2022 | Συντάκτης:

Διεξήχθη σήμερα στο Στάδιο Πύργου, παρουσία 1200 περίπου φιλάθλων, ο δεύτερος τελικός της Α1 DUOMO-MONK ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Ξενοφώντα Κρεστένων και ο Πανηλειακός επικράτησε με το εμφατικό 3-0 και στέφθηκε Πρωταθλητής Ηλείας. Η ομάδα του Πύργου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική με τους πρωταθλητές άλλων έξι Ενώσεων.

Ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαγκάρη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Κακόγιαννος από τον Τσίτσο. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου οι Πυργιώτες κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι, σε χέρι του Κύτταρη ύστερα από κεφαλιά του Έλιοτ. Ξανά ο Τσαγκάρης εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών κι έγραψε το 2-0. Στο 75΄ σε εκτέλεση φάουλ του Τζανέτου από δεξιά η μπάλα κόντραρε στον Παναγόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν μπροστά στους οργανωμένους οπαδούς του Πανηλειακού την κατάκτηση του πρωταθλήματος».


Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Τζανέτος, Μπάλλας, Κακόγιαννος (62′ Π. Τσίγκρηλας), Έλιοτ (74′ Τριανταφύλλης), Τσαγκάρης (56′ Γκρίλλας).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Βαγγόπουλος, Αναμουρλίδης, Κύτταρης (50′ Θ. Καλαντζής), Τσίτσος, Γ. Καλαντζής, Διονυσόπουλος (78΄ Πεσκελίδης), Π. Κωνσταντόπουλος (78΄ Τσιγκούνης), Κιάμος (50′ Παναγόπουλος), Μούτσος (78΄ Κουής), Μπακατσέλος.


*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Μ. Πέμπτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος