FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Ντέρμπι στο Τραγανό-Στο Επιτάλιο ο Πανηλειακός-Tο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 12-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 3η αγωνιστική στην Α1 DUOMO-MONK και όλα τα βλέμματα θα είναι την Κυριακή στο Τραγανό, εκεί όπου η Νίκη στις 3μ.μ. θα υποδεχτεί τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος δίνει δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι μετά από αυτό στη Ν. Μανωλάδα. Η Νίκη του Αλέξη Γαλάνη είναι αυτή που καίγεται για το τρίποντο καθώς έχει ξεκινήσει με 0 στα 2 (ήττες από Δόξα, Ηλειακό) και περιθώρια για άλλες απώλειες στην έδρα της δεν υπάρχουν. Ο Αστέρας παρά τα προβλήματα απουσιών έχει μία νίκη επί του Ολυμπιακού Σαβαλίων και μία ισοπαλία με τη Δόξα Ν.Μ. και δείχνει να αντέχει στις αντιξοότητες…

Παραμένοντας στον 2ο Όμιλο, το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες Προοδευτική-Ηλειακός Βαρθολομιού και Δάφνη-Δόξα Ν. Μανωλάδας, με τους φιλοξενούμενους να είναι τα φαβορί… Ρεπό έχει ο Ολυμπιακός Σαβαλίων.

Στον 1ο Όμιλο, ο Πανηλειακός έχει δύσκολη έξοδο την Κυριακή στο Επιτάλιο, με αντίπαλο τον δυνατό Αλφειό, που έχει ξεκινήσει και αυτός με δύο στα δύο. Το Σάββατο, ο Ξενοφών, που επίσης δεν έχει χάσει βαθμό τις δύο πρώτες αγωνιστικές, δοκιμάζεται ξανά στο Ενωσιακό, κόντρα στον Πέλοπα Πύργου αυτή τη φορά. Στο Καλλίκωμο, ο Κεραυνός που δεν έχει βαθμό αλλά ούτε και γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, περιμένει την Θύελλα Καταραχίου, που προέρχεται από λευκή ισοπαλία με το Πελόπιο και επίσης δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα. Τέλος, την Κυριακή, ο Πέλοπας του Πελοπίου φιλοξενεί την Ολυμπιάδα Γουμέρου, με το τρίποντο να είναι αυτοσκοπός αμφότερων των ομάδων (οι δύο ομάδες έχουν από ένα βαθμό).

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

1ος Όμιλος

Σάββατο 13/11-Ώρα 3μ.μ.
Κεραυνός Βρ.-Θύελλα
Πέλοπας-Ξενοφών

Κυριακή 14/11-Ώρα 3μ.μ.
Πελόπιο-Ολυμπιάδα
Αλφειός-Πανηλειακός

2ος Όμιλος

Σάββατο 13/11-Ώρα 3μ.μ.
Προοδευτική-Ηλειακός Β.
Δάφνη-Δόξα Ν.Μ.

Κυριακή 14/11-Ώρα 3μ.μ.
Νίκη Τρ.-Αστέρας
Ρεπό: Ολυμπιακός Σ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος