FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Μοιρασιά στο Καλλίκωμο, στον πρώτο τελικό

Ημερομηνία: 16-04-2022 | Συντάκτης:

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Ξενοφών και Πανηλειακός στον πρώτο τελικό της Α1 DUOMO-MONK, στο Καλλίκωμο, παρουσία 700 περίπου φιλάθλων και των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Μ. Τετάρτη στον Πύργο, όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός. Ο νικητής σε αυτό το ματς θα στεφθεί Πρωταθλητής Ηλείας, ενώ σε περίπτωση νέας ισοπαλίας (με οποιοδήποτε σκορ, καθώς δεν έχει ισχύ το εκτός έδρας γκολ), Πανηλειακός και Ξενοφών θα οδηγηθούν σε τρίτο παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο. Σήμερα, στο Καλλίκωμο, ο Ξενοφών ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο, είχε φάσεις να προηγηθεί με τον Μπακατσέλο κυρίως, αλλά ο Πανηλειακός ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος στο 35΄ με ένα αριστοτεχνικό απευθείας φάουλ του σπεσιαλίστα Σάκη Τζανέτου. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 (τετ-α-τετ, πλάσαρε λίγο άουτ) και στο 51΄ ο Ξενοφών ζήτησε έντονα πέναλτι σε ανατροπή του Πάρη Κωνσταντόπουλου από τον Κανάνι, σε μια πολύ δύσκολη φάση. Στο 60΄ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με ψαλιδάκι από σέντρα του Βαγγόπουλου και ισοφάρισε 1-1. Από κει και πέρα, υπήρξαν πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και αψιμαχιών και δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο…

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Αναμουρλίδης, Κύτταρης, Τσίτσος, Βαγγόπουλος (75′ Γ. Καλαντζής), Μιλοσέσκι, Π. Κωνσταντόπουλος (87΄ Παναγόπουλος), Μούτσος, Μπακατσέλος, Διονυσόπουλος, Κιάμος (73′ Θ. Καλαντζής).

Πανηλειακός: Καπετανάκης (46΄ λ.τρ. Κουρλός), Γαλανόπουλος, Κανάνι (76′ Τριανταφύλλης), Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Γκρίλλας (90′ Κακόγιαννος), Τζανέτος, Έλιοτ, Π. Τσίγκρηλας (76′ Τσαγκάρης).



*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος