FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Μάχες στους δύο ομίλους-Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 18-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Θύελλα και Πελόπιο ψάχνουν βαθμούς κόντρα σε Πανηλειακό και Αλφειό αντίστοιχα-Δυνατά ματς σε Μανωλάδα και Βαρθολομιό στον 2ο Όμιλο

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


12η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στην Α1 DUOMO-MONK, τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και οι μάχες κορυφώνονται για την συμμετοχή στα πλέι-οφ και την παραμονή στην κατηγορία. Στον 1ο Όμιλο, ο πρωτοπόρος Πανηλειακός, που είναι στο +8 από τον δεύτερο Ξενοφώντα και δεν χάνει την πρωτιά, παίζει το Σάββατο στο Ενωσιακό με την Θύελλα, που ψάχνει βαθμούς για να πάει στο +5 από το Πελόπιο (είναι στο +4 τώρα) και να παραμείνει στην Α1 χωρίς πλέι-άουτ. Την Κυριακή στο Επιτάλιο ο Αλφειός υποδέχεται το Πελόπιο, με την ομάδα του Κώστα Μπακάλη να θέλει να κρατήσει την τιμητική 3η θέση, ενώ αυτή του Κώστα Σακέλλη μάχεται για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Τα υπόλοιπα δύο ματς της 12ης αγωνιστικής, την Κυριακή, έχουν λιγότερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η δυνατή στο Γούμερο Ολυμπιάδα φιλοξενεί τον ποιοτικό Ξενοφώντα και ο παραγωγικός στην επίθεση Κεραυνός Βρίνας τον συμπαγή Πέλοπα Πύργου.



Σε Μανωλάδα και Βαρθολομιό το ενδιαφέρον

Στον 2ο Όμιλο, το Σάββατο στην Ανδραβίδα, η Δάφνη που σχεδόν έχει εξασφαλίσει την παραμονή περιμένει την γειτονική Νίκη Τραγανού, που δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες αν θέλει να ελπίζει στην πρωτιά (δεν έχει κάνει ρεπό). Την ίδια μέρα, στη Μανωλάδα, Προοδευτική και Ολυμπιακός Σαβαλίων θα παίξουν μόνο για τους τρεις βαθμούς, η μεν «Προο» για να μειώσει την απόσταση από την Δάφνη, ο δε Ολυμπιακός για να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να καταλάβει μια εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται την Κυριακή στο Βαρθολομιό. Εκεί, ο τοπικός Ηλειακός, που είναι η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου, υποδέχεται την δυνατή Δόξα Ν.Μ., η οποία όμως έμεινε πίσω στη μάχη της διεκδίκησης των πλέι-οφ και έχει πλέον μόνο μαθητικές ελπίδες να προλάβει μια θέση στην πρώτη δυάδα.


Το πρόγραμμα και οι διαιτητές


1ος Όμιλος

Σάββατο 19/2-Ώρα 3μ.μ.
Θύελλα-Πανηλειακός: Β. Τσάκαλης

Κυριακή 20/2-Ώρα 3μ.μ.
Αλφειός-Πελόπιο: Στ. Σφυρής
Κεραυνός-Πέλοπας: Παυλόπουλος
Ολυμπιάδα-Ξενοφών: Σταυρόπουλος

2ος Όμιλος

Σάββατο 19/2-Ώρα 3μ.μ.
Δάφνη-Νίκη Τραγανού: Αποστολόπουλος
Προοδευτική-Ολυμπιακός Σ.: Παναγόπουλος

Κυριακή 20/2-Ώρα 3μ.μ.
Ηλειακός Β.-Δόξα Ν.Μ.: Πήττας
Ρεπό: Αστέρας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος